A po co chcę rozwiązać tę umowę?
Właśnie Virgin i MV są w obszarze moich zainteresowań, z polecenia. I tak, chcę odtąd mieć "na kartę", własny telefon i nie pieprzyć się z operatorem. Tylko widzicie, wcześniej nie było mi to potrzebne i wcześniej się tym nie interesowałem. Miałem co prawda "w planach" rzucić Orange i "raczej" nie wiązać się abonamentem, ale myślałem w perspektywie kilkuletniej, i nie brałem pod uwagę, że mnie *%&@# z długością umowy. Umów na mój telefon było kilka - każda na dwadzieścia cztery miesiące. Nie na 24+18 miesięcy.
W konsekwencji wku*wiam się m.in. o to, że w tym popierdolonym państwie (abstrahując od sytuacji za granicą) trzeba tracić czas, nerwy i pieniądze na okręcanie pie*dolonych kruczków. Tak, zdaję sobie sprawę, że to oczywistość. I zawsze mnie to irytowało, ale w momencie kiedy dostałem od korpokurwów lepę w czoło i tyczy się mnie to osobiście, tym bardziej się pieklę, co - jak zakładam - jest naturalne.
Jak forum umrze to chyba sobie kupię stację krótkofalarską i będę wszystkim krótkofalowcom truł dupę, bo taka we mnie potrzeba.