Tak się zastanawiam, czy to nie jest lekka przesada:
xD
Po "Wymianie głównych elementów" celność Tactica podskoczyła tak, że omal się nie poplułem. Czy tak ma być, bo szczerze powiem nie chcę tego na maksa ulepszać
Ale tak na serio, zaczynam grę z modem (wprawdzie drugi raz, ale tym razem "rozumiem" sens moda) i mam kilka pytań:
1.Wziąłem zadanie od Czapajewa na zabicie jakiegoś najemnika. Z tym najemnikiem się dogadałem i nie zabiłem go. Kiedy wracam po nagrodę i zbliżam się do przywódcy bandytów, stają się wrodzy. Jak ukończyć to zadanie?
2.Na czym polega działanie utylizatora?
3.Czy dawanie mechanikom niepotrzebnej broni daje jakiś konkretny profit? Bo dąłem mu (Kardanowi) około 50 części zamiennych, ale większej różnicy cenowej nie widzę.
4.Jeżeli dobrze myślę, to nowe bronie u handlarzy pojawią się wraz ze wzrostem rangi? Mam jakieś 260pkt i jak na razie widziałem D' Eagla z celownikiem.
5.Kupiłem u Sowy info o narzędziach i powiem szczerze, że się zdziwiłem - jedne są na Zatonie, drugie na Jupiterze a trzecie w Prypeci (chętnie bym "skalibrował" Tacticala
). I tu pada pytanie - do Prypeci dostanę się w trakcie wypełniania fabuły, tzn. nieprędko tam będę się mógł dostać?