Co was w...pienia

...a raczej wszystko o wszystkim. Debaty na dowolne tematy.

Re: Co was w...pienia

Postprzez quanticox w 18 Gru 2015, 12:51

Ułomów cd. Jadę 6 rano autostradą, ciemno jak w dupie.
Przede mną 3 auta i wyprzedzające ciężarówki.
Wiadomo dwa pasy zawalone, powoli toczymy się czekając aż zakończą manewr.
Nagle widzę prawie na zderzaku jakiegoś palanta.
Brak zachowania odległości to nic. Kretyn zaczyna migać długimi.
Pierwsze skojarzenie wtf pewnie coś z autem. Chwila refleksji...oczywiście...debil miga na tiry...
Kierwa miał tak do czasu aż ciężarówka zwolniła pas.
Lusterka przyciemnione na max ale to gowno daje gdy ma się zmęczone oczy i kretyna pół metra od zderzaka.
Zatluc takich poj... to mało.

Za ten post quanticox otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive KOSHI.
Awatar użytkownika
quanticox
Stalker

Dołączenie: 02 Lut 2014, 00:46
Ostatnio był: 12 Lis 2024, 13:36
Frakcja: Naukowcy
Ulubiona broń: Akm 74/2U
Kozaki: 30

Reklamy Google

Postprzez Pangia w 18 Gru 2015, 14:54

Trzeba było zwolnić do 50-ciu i dać się minąć, niech pstryka na innych. A rejestracja pewnie warszawska? :E I pewnie mrugał kolokolo w Octavii albo Mondeo kombi? :E
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!
Awatar użytkownika
Pangia
Monolit

Dołączenie: 27 Maj 2012, 10:49
Ostatnio był: 28 Lis 2017, 19:49
Miejscowość: Kukle Karakańskie
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 854

Postprzez Poldzer w 18 Gru 2015, 15:22

Jaki znawca :E :E . Są ludzie i taborety trudno się mówi. Ostatnio lepsza akcja jadę za gliniarzami na lajcie. Nagle delikatnie hamują wyprzedziłem ich (nie pokazał mi lizaka). Mijają mnie i znowu hamulce myślę czegoś chcą no wuj zatrzymam się. Wyszedł dokumenty chce. Tak nie przedstawił się ni nic. A ja do niego z zapytaniem pańskie nazwisko, legitymacja. Wrócił się do radiowozu ( :E ) przyniósł legitkę gada formułkę i mówi mandat za oślepianie kierowcy przede mną. A ja do niego, że jechałem na krótkich, a takie są długieeee i ogień mu na radiowóz. Patrzy się na te lampy, patrzy jak na przecenę karmy dla psów w biedrze, mówi zabieram dowód rejestracyjny za źle ustawione światła. A ja do niego, że przegląd jest, (pokazałem mu palcem) a policja chyba nie ma uprawnień diagnosty. Po kręcił glową, obszedł dookoła samochód wsiadł i pojechał. Po tej akcji rano pojechałem na ustawienie świateł i gadają, że dobrze jest więc pewnie tak się chciał przyje*ać dla przyjebania. Albo mandatu do premii zabrakło.
Dlatego w razie kontroli nie panikować słuchać co gada i w razie czego bronić się. (Nie mówię tu o oczywistych wykroczeniach przejazd na czerwonym).

Za ten post Poldzer otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Mila, Stalkep.
Awatar użytkownika
Poldzer
Legenda

Dołączenie: 02 Paź 2013, 17:17
Ostatnio był: 19 Paź 2024, 15:59
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: SPSA14
Kozaki: 239

Postprzez KOSHI w 18 Gru 2015, 18:35

Zaparkuj ku*wa pod markietem - dzisiejszy je*any czelendż. Miejsca nie ma za dużo, ale wbijam między 2 wozy, ale jest na tyle ciasno, że drzwi ledwo otworzyć, ale udało się, zaparkowałem. Idę załatwić sprawę, wracam, jakiś debil zaparkował na drodze równoległe do niej tak, że żeby wyjechać na tyle, by można było odkręcać bez porysowania sąsiadom boków, nie ma już miejsca, bo stoi kreton ciężarówką ci za dupą. Miałem chu*owi urwać wycieraczki, ale pojechałem robić wypłatę, a szkoda, bo widziałem go, jak wsiadał, ale nie chciało mi się już zakręcać, bo zapytałbym go kto go uczył parkowania. Chyba se zacznę zamawiać karne kutasy do naklejania...
Image
Awatar użytkownika
KOSHI
Opowiadacz

Dołączenie: 16 Paź 2010, 13:13
Ostatnio był: 26 Paź 2024, 02:31
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 649

Postprzez stefanous w 19 Gru 2015, 09:54

Z*ebana muzyczka na forum, bo trzeba na każdej karcie wyłączać..
Ну, удачной охоты, сталкер.

Za ten post stefanous otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Gość.
Awatar użytkownika
stefanous
Stalker

Dołączenie: 09 Maj 2014, 09:49
Ostatnio był: 03 Gru 2019, 14:10
Ulubiona broń: --
Kozaki: 6

Postprzez Gro3a w 22 Gru 2015, 21:48

A mnie wpienia, że do końca roku (i dzień dłużej) mam prze*ebane :facepalm: Wigilię i święta spędzę w robocie, a w nowy rok mam drugą zmianę, więc kielicha lub dwa browarki i koniec imprezy :/ A szkoda bo dostałem zaproszenie na sylwka od znajomych, z którymi długi czas się nie widziałem... Mam nadzieje, że przyszły rok nie będzie tak nieudany :|
Nie ma miłości, jest tylko żądza. Nie do człowieka, a do pieniądza.

Dziękuję Ci Boże, za te wspaniałe dni, bez których nie mógłbym teraz żyć. Dziękuje Ci za te wspaniałe chwile, bo w swym życiu nie miałem ich aż tyle. Za wszystkie spędzone w samotności i za te szczęśliwe, pełne miłości...
Awatar użytkownika
Gro3a
Technik

Dołączenie: 05 Maj 2012, 22:26
Ostatnio był: 15 Lis 2024, 00:14
Miejscowość: Lubawa - warmińsko-mazurski Sosnowiec
Ulubiona broń: Sawn-off Double-barrel
Kozaki: 294

Postprzez quanticox w 23 Gru 2015, 12:52

Chyba większość robi w Wigilię... Ja 31 na szczęście tylko do 15. Co nie zmienia faktu że super Sylwestra się nie zaplanuje...
Awatar użytkownika
quanticox
Stalker

Dołączenie: 02 Lut 2014, 00:46
Ostatnio był: 12 Lis 2024, 13:36
Frakcja: Naukowcy
Ulubiona broń: Akm 74/2U
Kozaki: 30

Postprzez Poldzer w 23 Gru 2015, 20:53

Ja mam wolną wigilię, ale w domu będzie zapie*dol :D
Awatar użytkownika
Poldzer
Legenda

Dołączenie: 02 Paź 2013, 17:17
Ostatnio był: 19 Paź 2024, 15:59
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: SPSA14
Kozaki: 239

Postprzez Hoshka w 25 Gru 2015, 03:19

Przedwigilijne złości.
Wigilijna sztuczność.
Bożonarodzeniowy huk, bo pełno Grażyn z Januszami (wujków i cioCIÓW) się najzjeżdża. :caleb:
Szczepanowe impezki - srezki, bo nagle "gópi post się skończył"... A póżniej pierdliard wypadków, bo "młody pijany/nie pijany (jak kto woli) kierowca wracając nad ranem...(dopisz własne zakończenie zdania)" i patroli w cholere...
Mam nadwrażliwą jedynkę po robocie u dentysty, jest jeszcze gorsza niz była :facepalm:
cholernie dużo roboty do szkoły nawet przez święta... :facepalm: x2
Middle fingers up, if you don't give a fuck!

Za ten post Hoshka otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Omnibus.
Awatar użytkownika
Hoshka
Stalker

Dołączenie: 01 Wrz 2013, 15:42
Ostatnio była: 03 Gru 2023, 01:38
Miejscowość: "Łosiek"
Ulubiona broń: Sniper TRs 301
Kozaki: 218

Postprzez Alchemik w 25 Gru 2015, 18:52

Od stycznia będzie nowe naliczanie pensji za pracę na umowę-zlecenie. Czyli zamiast średniego gówna zarobię małe gówno. Dziękuję władzy, że ma wyje*ane na dużą część Polaków, bo hajs w ZUSie musi się zgadzać.

Za ten post Alchemik otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Universal, Tajemniczy.
Alchemik
Weteran

Dołączenie: 17 Lut 2010, 12:59
Ostatnio był: 09 Sie 2017, 22:09
Ulubiona broń: --
Kozaki: 207

Postprzez Pangia w 29 Gru 2015, 15:35

To był ch♥jowy rok. Powiedziałbym nawet, że mimo wspaniałego i niezapomnianego okresu wakacyjnego najgorszy w moim życiu. Wszystko, czego się dotykałem i próbowałem zmienić na lepsze, obracało się w gruzy. Rok zaczynałem nieco zniechęcony, ale z wiarą, że gorzej nie będzie, kończę go po prostu zmęczony, zmizerowany, lżejszy o 10 kilo, bez nadziei na przyszłość i być może nawet z depresją. Ale przynajmniej zdrowie fizyczne niezmiennie mi dopisywało. Najwidoczniej jednak i to jest za dużo dobrego, bo dostałem całkiem mocnego zapalenia gardła i ledwo mówię, a każdy głębszy oddech powoduje ból w okolicy żeber. Super. Do pełni szczęścia brakuje mi utraty wzroku, ataku wyrostka i martwicy fiuta.

O, a tak w ogóle to mam dzisiaj imieniny. To akurat się pokrywa z coroczną tradycją, że dni moich urodzin i imienin są najgorszymi w roku i zawsze dzieje się wtedy coś przykrego, więc w sumie już do tego przywykłem.
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!

Za ten post Pangia otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Poldzer.
Awatar użytkownika
Pangia
Monolit

Dołączenie: 27 Maj 2012, 10:49
Ostatnio był: 28 Lis 2017, 19:49
Miejscowość: Kukle Karakańskie
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 854

Postprzez walec w 29 Gru 2015, 17:34

Nie wpienia a smuci...

Umarł Lemmy wokalista Motorhead- już ne zagra mojego ulubionego"Hellraiser"swoim przesterowanym Rickenbakerem...
Image
Awatar użytkownika
walec
Kot

Dołączenie: 11 Cze 2011, 02:48
Ostatnio był: 09 Sie 2021, 09:53
Miejscowość: Świętochłowice
Frakcja: Czyste Niebo
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 14

PoprzedniaNastępna

Powróć do Prawie o wszystkim