Gro3a napisał(a):a gdy klikam w załącznik Avast go blokuje. [...]nie mam żadnych informacji na temat wartości przesyłki i jej zawartości.
Zaczęło się. Choinki, lampki, ozdoby, tłuuumy ludziów, premie świąteczne, masa wydatków, jeszcze więcej słodyczy, przerośnięte krasnale na ulicach, *dzyń, dzyń*, "ho, ho, ho jego mać", "nie kupiłem tego czy tamtego", "o Boże, psioczę", "dawać moje prezenty", "ech, znowu będę musiał znieść babcię/ciotkę/kuzyna/szwagra", ubieranie choinki, dwanaście potraw których nie ma kto zjeść, uśmiechnij się, są święta ku*wo, więcej ludzi, śpiewanie na siłę kolęd, o kolejna czerwona czapka, "co ty robisz, jak ty to kładziesz, mówię to żeby się dowartościować i móc trochę pokrzyczeć" "a czy w świętach nie chodzi o spędzanie czasu z bliskimi?" "stul dziób i rozłóż talerze, tam daj łańcuch etc."
<głęboki oddech>
"idziesz na pasterkę?", "hmm, a może jednak jestem wierzący", janusze goszczące (dosłownie) od święta w kościele, karpie i "niby w Boże Narodzenie jest post i abstynencja, ale przecież rybka lubi pływać (hue, hue) lej szwagier"
Uff, powiedziałem chyba większość. A nie, czekaj, jeszcze Wigilia klasowa i mandarynki zapach świąt. -,- i plaśnięcie dłonią o twarz.
Użytkownicy przeglądający to forum: svt07 oraz 3 gości