Co was w...pienia

...a raczej wszystko o wszystkim. Debaty na dowolne tematy.

Re: Co was w...pienia

Postprzez Poldzer w 03 Gru 2015, 00:32

A mnie wpieniają kierowcy, którzy jadąc po zmroku jak w domu włączy długie, tak wyłączy u celu. Jedzie z naprzeciwka i naku*wia Ci długimi po gałach ty ślepniesz na chwilę i nie daj Bóg nie jakiś pieszy-ninja idzie co go nie widać i nieszczęście gotowe, zderzak i maska w drezynie do wywalenia.
Albo jedzie za tobą "na zderzaku" skrada się do wyprzedzania jak pies do jeża, napie*dala Ci długimi po lusterkach i ku*wa no musisz je przestawić, albo oślepniesz. Środkowe sb "klikne" na anty odblask, ale boczne nie da rady, no ku*wa mać, taborety nie ludzie.
Awatar użytkownika
Poldzer
Legenda

Dołączenie: 02 Paź 2013, 17:17
Ostatnio był: 19 Paź 2024, 15:59
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: SPSA14
Kozaki: 239

Reklamy Google

Postprzez Pangia w 03 Gru 2015, 00:43

Ta… Mnie bawi to, że ludzie często wyłączają długie, jak już widzą cię z naprzeciwka. K♥rwa. Zawsze najpierw widać łunę świateł twojego auta, to już wystarczający sygnał do tego, żeby się przełączyć na normalne mijania, a nie napie*dalać długimi jak na autostradzie. Wyprzedzać też nikt normalnie nie umie, siądzie ci na zderzaku i chyba ma z tego jakąś frajdę, że nie widzisz co się za tobą dzieje. Przejechałby się taki jeden z drugim Seatem 1.4/75 KM, to zaraz by mu takie bzdury wywietrzały z głowy, bo tym trzeba się postarać trochę, żeby coś wyprzedzić, a nie tylko wcisnąć gaz i pokręcić kierownicą.
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!

Za ten post Pangia otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive lehoslav.
Awatar użytkownika
Pangia
Monolit

Dołączenie: 27 Maj 2012, 10:49
Ostatnio był: 28 Lis 2017, 19:49
Miejscowość: Kukle Karakańskie
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 854

Postprzez Poldzer w 03 Gru 2015, 13:34

Pangia napisał(a): bo tym trzeba się postarać trochę, żeby coś wyprzedzić, a nie tylko wcisnąć gaz i pokręcić kierownicą.

No a co ja mam powiedzieć, przy 55km i 4 długich biegach? Na czwórce ciężko ma redukujesz do 3, a tu obrotek 360 stopni obrotu robi. Ale ty dziś autosana wyprzedziłem :D \poldzer/
Awatar użytkownika
Poldzer
Legenda

Dołączenie: 02 Paź 2013, 17:17
Ostatnio był: 19 Paź 2024, 15:59
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: SPSA14
Kozaki: 239

Postprzez KOSHI w 03 Gru 2015, 19:49

wku*wiają mnie flagi w profilówkach. Pseudo ściema, która gówno znaczy. Jedyna słuszna flaga w profilu to:

Image

I love Finlandiaaa!!!!
Image
Awatar użytkownika
KOSHI
Opowiadacz

Dołączenie: 16 Paź 2010, 13:13
Ostatnio był: 26 Paź 2024, 02:31
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 649

Postprzez doomer77 w 03 Gru 2015, 21:16

Producenci odzieży.
Jestem człowiekiem, dla którego układ SI to wykładnia, standard i opoka, na której można budować solidne fundamenty. To pewność, że cokolwiek wykonam na podstawie projektu, będzie z tym projektem zgodne.
Tymczasem producenci używają chyba miar z gumek, bo dla jednego 100cm to 97cm, a dla drugiego 105cm. Przy czym potrafią się walnąć na każdym wymiarze jednego ubrania w dowolną stronę - spodnie mają w pasie kilka dodatkowych cm w porównaniu z metką, a w nogawce tych cm brakuje. To wszystko w połączeniu z moją raczej szczupłą budową powoduje, że jak już znajdę coś pasującego na mnie to noszę aż się rozpadnie, bo szlag mnie trafia jak mam przymierzać kolejne ubrania, które wg metki powinny leżeć na mnie jak ulał :mad:
Awatar użytkownika
doomer77
Tropiciel

Dołączenie: 08 Sty 2015, 21:03
Ostatnio był: 15 Lis 2024, 23:27
Ulubiona broń: TRs 301
Kozaki: 71

Postprzez Cromm Cruac w 03 Gru 2015, 22:12

No nie, to jest kuźwa niemożliwe. To się mogło zdarzyć tylko mi. Dosłownie godzinę po zamówieniu online nowej karty grafiki zje*ał mi się monitor do grania :facepalm:
Skąd wiedział, no kuźwa skąd wiedział, że zamówiłem nową kartę i czemu mi to zrobił? No czemu?! Złośliwe wredne gunwo!

No, ale nie ma tego złego, będę miał nowy monitor. A ten mnie już trochę wkurzał :D
Image

"Twoja opowieść mnie znudziła albowiem nie była o mnie" - Król Julian

Za ten post Cromm Cruac otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive vandr.
Awatar użytkownika
Cromm Cruac
Modder

Dołączenie: 22 Sty 2010, 19:01
Ostatnio był: Wczoraj, 23:09
Miejscowość: Londyn / Bielsko-Biała
Kozaki: 1078

Postprzez Stalkep w 03 Gru 2015, 22:14

Koleżanka dziewczyny.
Tępa suka :caleb: ciągle coś gada na mój temat, a potem się kłócę ze swoją o byle gówno.
Gdy wraca ze spotkania z nią to ciągle jest wkurzona i głupie pomysły ma.
Kierowcy autobusów.
Autobus pełny idę na sam przód, a on mi karze odsunąć się, bo nie ma widoczności no pff.
Co ja na dach mam wejść czy się położyć na środku?
Dziewczyna.
Ciągle coś jest nie tak i ciągłe fochy i niby moja wina.
Nauczyciele,
Egzaminy próbne już w środę, ale nie trza naj*bać sprawdzianów przed.
Gdy nadeszło Gestapo, na budynki spadły bomby
Zamienił dziurawe palto na dwie kukurydzy kolby
Poczuł, że koniec to już tylko kwestia dni.
Gdy płonęło miasto ludzie z krzykiem umierali w nim...

Za ten post Stalkep otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Adam, Damianox.
Awatar użytkownika
Stalkep
Tropiciel

Dołączenie: 29 Mar 2015, 23:43
Ostatnio był: 24 Gru 2022, 02:05
Frakcja: Najemnicy
Kozaki: 28

Postprzez Mila w 04 Gru 2015, 00:19

Stalkep napisał(a):Koleżanka dziewczyny.
Tępa suka :caleb: ciągle coś gada na mój temat, a potem się kłócę ze swoją o byle gówno.
Gdy wraca ze spotkania z nią to ciągle jest wkurzona i głupie pomysły ma.
Dziewczyna.
Ciągle coś jest nie tak i ciągłe fochy i niby moja wina.

Albo je*nij tej koleżance (uprzednio spróbuj metodą dyplomatyczną), albo wygarnij swojej dziewczynie i powiedz, że ma pokurwioną koleżankę. Jak to nie pomoże, to z nią zerwij. Będzie po problemie. I tyle. Może to "drastyczna" pomoc, ale no... lepszego wyjścia nie widzę. Sam mam dziewczynę na odległość, a dogadujemy się bardzo dobrze. Może i widujemy się co dwa tygodnie, to jest lepiej, niż miałbym być z jakąś ze swojego miasta. Nieważne.
Spróbuj z nią normalnie pogadać. A jeśli jesteś w wieku gimnazjalnym, to w ogóle ch*j z nią. :D A jak okres liceum... to też znajdziesz inną. Masz czas.

A co mnie wku*wiło? Pewnie mój brygadzista, że jest tępą, spasioną ciotą, który najpierw pod stanowisko podwiezie prawie stukilogramowe kraty (jedna) i weź to ku*wa czepiaj. Ni ch*j, nie pomoże wózkiem. Pracuję na ocynkowni, gwoli ścisłości.
Awatar użytkownika
Mila
Stalker

Dołączenie: 28 Cze 2014, 16:30
Ostatnio był: 16 Lut 2019, 20:01
Miejscowość: Siedlce
Ulubiona broń: Akm 74/2U
Kozaki: 13

Postprzez KOSHI w 09 Gru 2015, 21:02

ku*wa gdzie som dissy z tamtych lat? Jakies pie*dolone cioty i penery ino na scenie. Gdzie się podział tetris i duże P? o co tu ku*wa kaman? Czy diss to wyzywanie od cioty i lachociągów? No ku*wa tedzik w bitfie warszafskiej z eldoką skład mial wiecej stylu.... Alżę chu*nia się stała, że mi nie warto spuszczać plemników na ten syf...
Image

Za ten post KOSHI otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive vandr, GTR.
Awatar użytkownika
KOSHI
Opowiadacz

Dołączenie: 16 Paź 2010, 13:13
Ostatnio był: 26 Paź 2024, 02:31
Kozaki: 649

Postprzez Gro3a w 10 Gru 2015, 00:37

A mnie wku*wiło to, że zostałem ofiarą napadu hakera. Dostałem 4 maile o czterech różnych przesyłkach zamawianych z rosji :facepalm: Co ciekawe, mało co znam rosyjski i nigdy nie zamawiałem przesyłek z poza granicy naszego kraju. Nie kupowałem nawet żadnych rzeczy na innych stronach internetowych, co ciekawe nie mam nawet konta na allegro (zamawiam przez konto siostry), a korzystam tylko kont na polskich stronach z Airsoftowymi akcesoriami. Rosyjska prowokacja czy jak? Całkiem już zgłupiałem :/
Nie ma miłości, jest tylko żądza. Nie do człowieka, a do pieniądza.

Dziękuję Ci Boże, za te wspaniałe dni, bez których nie mógłbym teraz żyć. Dziękuje Ci za te wspaniałe chwile, bo w swym życiu nie miałem ich aż tyle. Za wszystkie spędzone w samotności i za te szczęśliwe, pełne miłości...
Awatar użytkownika
Gro3a
Technik

Dołączenie: 05 Maj 2012, 22:26
Ostatnio był: 15 Lis 2024, 00:14
Miejscowość: Lubawa - warmińsko-mazurski Sosnowiec
Ulubiona broń: Sawn-off Double-barrel
Kozaki: 294

Postprzez Terminus w 10 Gru 2015, 07:58

Ale w e-mailu są podane Twoje dane adresowe (imię, nazw. adres) czy to tylko e-mail z cyklu "nie odebrano przesyłki / wysłano przesyłkę, kliknij na załącznik, żeby sprawdzić szczegóły zamówienia"?
CREDO [łac. Wierzę]
Awatar użytkownika
Terminus
Deliryk

Dołączenie: 22 Cze 2007, 06:15
Ostatnio był: 21 Lip 2022, 18:56
Kozaki: 1440

Postprzez Gro3a w 10 Gru 2015, 11:10

Coś takiego:
Image
Niema moich danych osobowych, tylko sam adres mail a gdy klikam w załącznik Avast go blokuje. Przez jakieś pół roku nic nie zamawiałem z moich kont, jedynie przez allego siostry na jej adres mailowy. Martwi mnie nadawca z rosyjskiej strony, który w każdym mailu jest inny. No i data jest ciekawa, bo kurierzy w niedziele u nas nie jeżdżą. Ponad to nie mam żadnych informacji na temat wartości przesyłki i jej zawartości. Dla pewności zmieniłem hasło do poczty.
Nie ma miłości, jest tylko żądza. Nie do człowieka, a do pieniądza.

Dziękuję Ci Boże, za te wspaniałe dni, bez których nie mógłbym teraz żyć. Dziękuje Ci za te wspaniałe chwile, bo w swym życiu nie miałem ich aż tyle. Za wszystkie spędzone w samotności i za te szczęśliwe, pełne miłości...
Awatar użytkownika
Gro3a
Technik

Dołączenie: 05 Maj 2012, 22:26
Ostatnio był: 15 Lis 2024, 00:14
Miejscowość: Lubawa - warmińsko-mazurski Sosnowiec
Ulubiona broń: Sawn-off Double-barrel
Kozaki: 294

PoprzedniaNastępna

Powróć do Prawie o wszystkim

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości