Zapomniałem o tym, jak niesamowicie w********** mnie nie tylko lamy, ale i wszelkiej maści oszuści. Jaka logika mówi im, że warto oszukiwać? By podnieść swojego ego w imię nie wiadomo czego? Podbić statystyki narażając się na ban (w przypadku Steama działanie VAC, które i tak jest wątpliwe). Pal pies, jeśli to aimboter czy inna tego pokroju menda, ale to co dzisiaj zobaczyłem przerosło moje najczarniejsze sny. Gość w trybie multi miał - uwaga, uwaga - niewidzialność i nieśmiertelność. A zwracanie mu uwagi na to skutkowało stwierdzeniem "Nie cheatuję, noclip jest dla adminów" lub prośbą o odczepienie się od drugich osób.
<sarkastycznie> Ta, jeśli noclip to nie jest cheat, to aimboty powinny być dozwolone. </sarkastycznie>
Do tego jeszcze obiecałem sobie nie wchodzić na pewien serwer w Black Ops, którego społeczność mnie niesamowicie irytuję, ale i tak tam wracam.
@Józio
Swego czasu miałem gorszy, a grałem na nim w Misery
Edit: Zapomniałem jeszcze o ludziach, dla których stwierdzeni "graj uczciwie" nie istnieje. Zwracasz im uwagę, że coś jest nie tak (np. drużyny nierówne), a ich reakcją jest milczenie (czasem szyderstwo, rzadko wyrównanie).