Co was w...pienia

...a raczej wszystko o wszystkim. Debaty na dowolne tematy.

Re: Co was w...pienia

Postprzez Plaargath w 09 Sie 2015, 04:08

Dla podtrzymania przyjemnej cebulowej atmosfery: wpienia mnie, że już od dawna nie było porządnej Zimy: z bezlistosnym wypiździchem, co wymraża łzy z kanalików łzowych, zamieciami, co wtłaczają do płuc powietrze, od którego klata boil, poranną szadzią, co zamienia cały świat w starą japońską rycinę, trzaskającym mrozem, na którym zamarza wszystko, co nie jest surówką z huty i zasypaniem wszystkiego metrami śniegu tak, że nie wiadomo czy patrzysz na ziemię, horyzont czy chmury. Oooooh, jak mi tęskno!
Image Image

Merkantylizm, srerkantylizm.

Za ten post Plaargath otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Tormentor.
Awatar użytkownika
Plaargath
Weteran

Dołączenie: 23 Mar 2010, 15:12
Ostatnio był: 10 Sie 2024, 12:24
Kozaki: 234

Reklamy Google

Postprzez Wiewi0r w 09 Sie 2015, 09:12

Zabawię się w jasnowidza, za pół roku będzie: "co za wypizdowo, minus siedemset, nie do życia". :caleb:

Image

A w temacie: nowy telefon - kwestia przywyknięcia, rozumiem, że inna nakładka. Że demowe gry. Ale brak normalnego okienka menu z listą wszystkich aplikacji jest cokolwiek dziwne. A to - bez komentarza:
:

Image

CO.
Things are going to get unimaginably worse, and they are never, ever, going to get better.
- K.V.
Za Wilkiem nawet w ogień skoczę.
Попутного ветра!
Awatar użytkownika
Wiewi0r
Przewodnik

Dołączenie: 27 Maj 2013, 22:33
Ostatnio był: 24 Sty 2018, 17:29
Miejscowość: Warszawa/Częstochowa
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Sniper TRs 301
Kozaki: 164

Postprzez JE Józio Biden w 09 Sie 2015, 17:55

Mnie wkurza na tym forum coś co już dawno zauważyłem- większość kobiet na tym forum jedyne co robi to daje swe zdjęcia na forum i... to tyle.

No i parametry mego kompa Windows 7 Ultimate 32-bit SP-1 Intel Pentium Dual CPU E2200 @ 2.20GHz, 2,0GB RAM, NVIDIA GeForce 210 No narmalnię japie*dolę :tm:

Ten obrazek przedstawia moją sytuację:
Image
JESTEM PEDAŁEM

Za ten post JE Józio Biden otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive smichal74, Poldzer.
Awatar użytkownika
JE Józio Biden
Tropiciel

Dołączenie: 30 Lis 2014, 15:04
Ostatnio była: 17 Lis 2024, 11:34
Miejscowość: Moje hobby: obciąganie kutasów
Frakcja: Wojskowi Stalkerzy
Ulubiona broń: SVUmk2
Kozaki: 114

Postprzez djcycu w 09 Sie 2015, 17:59

A no mylisz się kolego. Poczytaj głębiej, dużo tu piszą ale ze względu że ich mało to posty kobiet pojawiają się rzadko.
Szczegółowe mapy do S.T.A.L.K.E.R Zew Prypeci

In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti. Amen
Awatar użytkownika
djcycu
Monolit

Dołączenie: 17 Wrz 2009, 16:38
Ostatnio był: 12 Sty 2021, 21:51
Miejscowość: "Łosiek"
Ulubiona broń: Tunder S14
Kozaki: 775

Postprzez JE Józio Biden w 09 Sie 2015, 18:08

Cycu nie chodzi mi o wszystkie bo niektóre faktycznie tylko dają zdjęcie, podostają kozaczki i mają wszystko w dupie u pani Malinowskiej.
JESTEM PEDAŁEM
Awatar użytkownika
JE Józio Biden
Tropiciel

Postprzez Plaargath w 09 Sie 2015, 19:38

A analogiczna grupa kilkupostowych mężczyzn też Cię wkurza?
Image Image

Merkantylizm, srerkantylizm.
Awatar użytkownika
Plaargath
Weteran

Dołączenie: 23 Mar 2010, 15:12
Ostatnio był: 10 Sie 2024, 12:24
Kozaki: 234

Postprzez JE Józio Biden w 10 Sie 2015, 06:11

Plaargath napisał(a):A analogiczna grupa kilkupostowych mężczyzn też Cię wkurza?

Jak gadają na temat to nie.
JESTEM PEDAŁEM
Awatar użytkownika
JE Józio Biden
Tropiciel

Postprzez Gro3a w 10 Sie 2015, 06:41

A mnie wpienia dzisiejsze "torturowanie" ariami operowymi w robocie. "Wielki koneser" muzyki poważnej rozkręcił radio na cały regulator i mało mnie ch*j nie strzelił od tego jęczenia :facepalm: Łaziłem po całej kotłowni szukając jakiegoś kąta, w którym nie byłoby słychać ale nie znalazłem. Jako osoba, którą trudno jest wyprowadzić z równowagi, ledwo wytrzymywałem te tortury. Na szczęście w domu czekał chłodny browar i (jak dla mnie) normalna muzyka leciała ze słuchawek pomagając mi się odprężyć. W dodatku sprzęgło w samochodzie zaczęło nawalać i biegi ciulowo wchodzą. Mam nadzieję, że wydatek nie będzie zbyt duży, bo od dłuższego czasu poluję na nową, krótką replikę asg. A nie wiadomo jaka będzie wypłata w tym miesiącu. Jakie te życie potrafi być upierdliwe :/
Nie ma miłości, jest tylko żądza. Nie do człowieka, a do pieniądza.

Dziękuję Ci Boże, za te wspaniałe dni, bez których nie mógłbym teraz żyć. Dziękuje Ci za te wspaniałe chwile, bo w swym życiu nie miałem ich aż tyle. Za wszystkie spędzone w samotności i za te szczęśliwe, pełne miłości...
Awatar użytkownika
Gro3a
Technik

Dołączenie: 05 Maj 2012, 22:26
Ostatnio był: 15 Lis 2024, 00:14
Miejscowość: Lubawa - warmińsko-mazurski Sosnowiec
Ulubiona broń: Sawn-off Double-barrel
Kozaki: 294

Postprzez Kudkudak w 10 Sie 2015, 09:42

Józio napisał(a):
Plaargath napisał(a):A analogiczna grupa kilkupostowych mężczyzn też Cię wkurza?

Jak gadają na temat to nie.

Nieumiejętność wklejenia prostego loga i niemożność skonstruowania prostego zdania to gadanie na temat? Bo właśnie tak porozumiewają się "kilkupostowi" mężczyźni.
Image
Image Image Image Image Image

Za ten post Kudkudak otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Tajemniczy.
Awatar użytkownika
Kudkudak
Legenda

Dołączenie: 02 Lis 2011, 18:55
Ostatnio był: 02 Maj 2020, 00:25
Miejscowość: atomizer
Frakcja: Naukowcy
Ulubiona broń: RPG-7u
Kozaki: 656

Postprzez Tajemniczy w 10 Sie 2015, 16:43

Józio napisał(a):Cycu nie chodzi mi o wszystkie bo niektóre faktycznie tylko dają zdjęcie, podostają kozaczki i mają wszystko w dupie u pani Malinowskiej.

Tej, proszę się tak nie wyrażać o paniach z towarzystwa :caleb: . A Waya, Realkriss (ta to już szczególnie, ma nawet moderatora), agatka, margarita to co? Trochę trzeba się po forum pokręcić to się znajdzie aktywne panie.
Awatar użytkownika
Tajemniczy
Monolit

Dołączenie: 13 Sie 2010, 20:48
Ostatnio był: 14 Cze 2021, 19:41
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 517

Postprzez Imienny w 10 Sie 2015, 17:27

Zapomniałem o tym, jak niesamowicie w********** mnie nie tylko lamy, ale i wszelkiej maści oszuści. Jaka logika mówi im, że warto oszukiwać? By podnieść swojego ego w imię nie wiadomo czego? Podbić statystyki narażając się na ban (w przypadku Steama działanie VAC, które i tak jest wątpliwe). Pal pies, jeśli to aimboter czy inna tego pokroju menda, ale to co dzisiaj zobaczyłem przerosło moje najczarniejsze sny. Gość w trybie multi miał - uwaga, uwaga - niewidzialność i nieśmiertelność. A zwracanie mu uwagi na to skutkowało stwierdzeniem "Nie cheatuję, noclip jest dla adminów" lub prośbą o odczepienie się od drugich osób.
<sarkastycznie> Ta, jeśli noclip to nie jest cheat, to aimboty powinny być dozwolone. </sarkastycznie>

Do tego jeszcze obiecałem sobie nie wchodzić na pewien serwer w Black Ops, którego społeczność mnie niesamowicie irytuję, ale i tak tam wracam. :/

@Józio
Swego czasu miałem gorszy, a grałem na nim w Misery :P

Edit: Zapomniałem jeszcze o ludziach, dla których stwierdzeni "graj uczciwie" nie istnieje. Zwracasz im uwagę, że coś jest nie tak (np. drużyny nierówne), a ich reakcją jest milczenie (czasem szyderstwo, rzadko wyrównanie).
"-Jesteś tchórz - nagle wyraźne powiedział chłopiec. (..)
-Jak to - tchórz? - zapytał Malanow - Dlaczego mnie obrażasz?
-A ja cię nie obrażam - oznajmił chłopczyk patrząc na mnie badawczo, jak na jakieś niespotykane zwierzę - Ja cię zdefiniowałem..." - Arkadij i Borys Strugaccy "Miliard lat przed końcem świata"
Niektóre moje koncepty: S.T.A.L.K.E.R. Przekleństwo, "Przeklęci Łowcy", Przeklęty, Sieroj Nikołajewicz Bondaruk, Bronie+dodatki, cz. I, S.T.A.L.K.E.R. Początki (w przygotowaniu)
Awatar użytkownika
Imienny
Weteran

Dołączenie: 28 Sty 2014, 12:37
Ostatnio był: 16 Lis 2024, 01:18
Miejscowość: Warszawa/Tarnobrzeg
Ulubiona broń: Chaser 13
Kozaki: 227

Postprzez Avariela w 12 Sie 2015, 09:36

Telemarketerzy-oszuści. Nie, że tam tacy zwykli, co zadzwonią od operatora, żeby umowę zmienić, telefon wcisnąć czy coś. Najgorsi są ci od pokazów bielizny, garnków, kołder i innego badziewia. Dzwonią mi do taty i dziadków i żyć im nie dają. A ja ich wręcz tresuję (bo ostrzegam to za małe słowo), że mają natychmiast odkładać słuchawkę.
Avariela
Kot

Dołączenie: 12 Sie 2015, 09:29
Ostatnio była: 21 Wrz 2015, 10:28
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: VLA Special Assault Rifle
Kozaki: 0

PoprzedniaNastępna

Powróć do Prawie o wszystkim

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości