Co was w...pienia

...a raczej wszystko o wszystkim. Debaty na dowolne tematy.

Re: Co was w...pienia

Postprzez Leo0502 w 28 Cze 2015, 10:29

Wiewi0r napisał(a):(...) ludki, macie czasem po 5-7 gier poinstalowane.

Mało :caleb:
Wiewi0r napisał(a):Gracie w nie wszystkie naraz? Serio?

Możliwe
Wiewi0r napisał(a):Bo mnie wpienia, że ledwo dysku starcza na 1-2, a czasu nie starcza wcale. :|

No wiesz, ten, grafika 4K w full HD swoje zajmuje. A że nie masz miejsca... Milcz już biedaku. :caleb:

Teraz już serio - mnie też wpieniają gierki zajmujące po 40 GB, a wyglądają niewiele lepiej niż rok i 35 GB wcześniej
Leo0502
Tropiciel

Dołączenie: 20 Wrz 2012, 18:10
Ostatnio był: 09 Lis 2024, 00:54
Miejscowość: Pierdziszewice wylotem na Dupów
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: SPSA14
Kozaki: 140

Reklamy Google

Postprzez djcycu w 30 Cze 2015, 00:17

Może i pisałem... Zaś kolejny raz napiszę. Wkurzają mnie panienki w których topisz całe pokłady uczuć, serca, myślisz o niej cały miesiąc rozłąki aby po powrocie się dowiedzieć że daje sobą poniewierać jej chłopakowi z którym za jasny h*j nie zerwie bo go "kocha"... A ty palancie stój i płacz boś znów dziury pomylił... I żadne serce, myśli, robienie z siebie dywanu nie pomagają. Ona dalej będzie kochać mimo że ją zlewa i non stop prosi o szansę jak z nim zerwie... Zdaję sobie sprawę że tu na forum jest masa takich jak ja którzy się angażują a muszą patrzeć jak ktoś brnie w gówno mimo że mogli by spróbować czegoś lepszego - nas...
Szczegółowe mapy do S.T.A.L.K.E.R Zew Prypeci

In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti. Amen

Za ten post djcycu otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Plaargath, KOSHI, Major_Degtyarev.
Awatar użytkownika
djcycu
Monolit

Dołączenie: 17 Wrz 2009, 16:38
Ostatnio był: 12 Sty 2021, 21:51
Miejscowość: "Łosiek"
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Tunder S14
Kozaki: 775

Postprzez Adam w 01 Lip 2015, 16:14

http://spodkopca.pl/tworca-kultowej-kot ... wa-drezka/

Może nie wpienia, ale smuci fakt śmierci właściciela jednego z najbardziej kultowych klubów w Toruniu. Kto nie był w Kotłowni, nie ma prawa nazywać się studentem UMK. Jego odejście oznacza ostateczny koniec tego umierającego od paru miesięcy trupa, pozostaną tylko wspomnienia wymacanych dziewczyn, potłuczonych butelek, przepalonych płuc i obsikanych kibli ;_;
Image
Image

Za ten post Adam otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Plaargath.
Awatar użytkownika
Adam
Redaktor

Dołączenie: 27 Gru 2007, 12:13
Ostatnio był: 20 Wrz 2023, 17:49
Miejscowość: Kutno
Frakcja: Wojsko
Ulubiona broń: FT 200M
Kozaki: 393

Postprzez Gro3a w 04 Lip 2015, 19:25

No i taka sytuacja... http://gietrzwald.wm.pl/282581,Tragiczn ... z3ewbAxtUS
Moja kuzynka zginęła dziś w wypadku samochodowym :( Jechała ze swoim chłopakiem, który prawdopodobnie zasnął za kierownicą...
Nie ma miłości, jest tylko żądza. Nie do człowieka, a do pieniądza.

Dziękuję Ci Boże, za te wspaniałe dni, bez których nie mógłbym teraz żyć. Dziękuje Ci za te wspaniałe chwile, bo w swym życiu nie miałem ich aż tyle. Za wszystkie spędzone w samotności i za te szczęśliwe, pełne miłości...

Za ten post Gro3a otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Adam, djcycu, Tajemniczy.
Awatar użytkownika
Gro3a
Technik

Dołączenie: 05 Maj 2012, 22:26
Ostatnio był: 15 Lis 2024, 00:14
Miejscowość: Lubawa - warmińsko-mazurski Sosnowiec
Ulubiona broń: Sawn-off Double-barrel
Kozaki: 294

Postprzez Plaargath w 05 Lip 2015, 10:54

@Adam
Adam napisał(a):Jego odejście oznacza ostateczny koniec tego umierającego od paru miesięcy trupa

:E :E :E Masz na myśli mister Mirosława? :E :E :E

RE :arrowd: Domyślam się, ale lapsus Ci wyszedł przedni!

@Gro3a
Współczuję.
Ostatnio edytowany przez Plaargath, 05 Lip 2015, 11:31, edytowano w sumie 1 raz
Image Image

Merkantylizm, srerkantylizm.
Awatar użytkownika
Plaargath
Weteran

Dołączenie: 23 Mar 2010, 15:12
Ostatnio był: 10 Sie 2024, 12:24
Kozaki: 234

Postprzez Adam w 05 Lip 2015, 11:21

Chodziło bardziej o kończący żywot klub, w którym bawią się trzy osoby, z czego jedna to bramkarz, a dwie kelnerki :P
Image
Image
Awatar użytkownika
Adam
Redaktor

Dołączenie: 27 Gru 2007, 12:13
Ostatnio był: 20 Wrz 2023, 17:49
Miejscowość: Kutno
Frakcja: Wojsko
Ulubiona broń: FT 200M
Kozaki: 393

Postprzez Tajemniczy w 06 Lip 2015, 08:58

Te durne reklamy w Internecie typu "Ojciec 3 dzieci, 2 psów i jednego kota z Krakowa/ 23-letni student z Ohio/ Barbara z Pcimia odkrył/ła zdumiewająca metodę która powoduje szybki wzrost włosów/zwiększenie erekcji/naukę języka Kunta Kinte w 2 tygodnie/namnożenie szarych komórek u Wolanda przy użyciu jednego prostego sposobu". Wciskają ludziom takie gówno na siłę, jakby wierząc że ktoś w to uwierzy.

Za ten post Tajemniczy otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive trolololo.
Awatar użytkownika
Tajemniczy
Monolit

Dołączenie: 13 Sie 2010, 20:48
Ostatnio był: 14 Cze 2021, 19:41
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 517

Postprzez Mila w 06 Lip 2015, 09:55

Mnie za to wku*wił fakt, że robiąc coś dla ludzi wczoraj (co w sumie nie wyszło mi za dobrze), wszyscy (już po wydarzeniu) może nie zrównali z błotem, ale stwierdzili, że zrobiłem gówno, bo długo było czekać i blablabla. Tak, sam uważam, że zrobiłem coś niefajnie, bo trwało długo. Ale do ku*wy - musiałem to robić sam, gdzie siedział prawie cały "sztab" tych mądrych głów, które mogły mi pomóc w pewnej sprawie i miały do tego uprawnienia. Nie, nikt palcem nie kiwnął. Każdy olał sprawę, ja to co miałem, zrobiłem sam i ch*j. A potem czytaj, że "a to chu*owo było" i inne pochodne. No szkoda wielka, że miało wyjść zaje*iście, mając na łbie kilkunastu ludzi i wszystko ogarniać, bo nikt nie raczył ruszyć dupska i mi pomóc. wku*wiony jestem.
Awatar użytkownika
Mila
Stalker

Dołączenie: 28 Cze 2014, 16:30
Ostatnio był: 16 Lut 2019, 20:01
Miejscowość: Siedlce
Ulubiona broń: Akm 74/2U
Kozaki: 13

Postprzez Leo0502 w 06 Lip 2015, 21:19

Odnosząc się do tego co napisał @djcycu :arrowu:

To co piszesz jest smutne i wkurzające, fakt, ale pomyśl sobie teraz, że dzwoni do ciebie jej były z jej telefonu i cię opieprza, że się przystawiasz do tej dziewczyny. Ku*wa, co to miało być?!
Leo0502
Tropiciel

Dołączenie: 20 Wrz 2012, 18:10
Ostatnio był: 09 Lis 2024, 00:54
Miejscowość: Pierdziszewice wylotem na Dupów
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: SPSA14
Kozaki: 140

Postprzez ZiomB w 07 Lip 2015, 00:21

A mnie wku*wia jeden człowiek w mojej robocie który myśli że może każdym pomiatać tylko dlatego że ktoś świeżak a on już starociota (w tym przypadku akurat o mnie chodzi).
Cały czas mnie opieprza za to że czegoś nie wiem / coś źle zrobiłem (bo nie wiedziałem jak to zrobić), no ale tak to już jest z robotą w Anglii gdzie każdy oczekuje że jak idziesz pierwszy raz do roboty to wiesz co gdzie i jak...
żeby było weselej to on jest murzynem i jeszcze popie*dala w różowej kurtce odblaskowej. >.>
Pewnego dnia mnie tak wkurzył że myślałem że go uderzę w twarz.

Za ten post ZiomB otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Pijawol,
Negative JE Józio Biden.
Awatar użytkownika
ZiomB
Tropiciel

Dołączenie: 03 Mar 2010, 21:13
Ostatnio był: 06 Kwi 2019, 00:36
Miejscowość: Crawley
Frakcja: Czyste Niebo
Ulubiona broń: Obokan
Kozaki: 65

Postprzez Tormentor w 07 Lip 2015, 10:30

Egocentryzm u kobiet.
Image

Za ten post Tormentor otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Tajemniczy.
Awatar użytkownika
Tormentor
C O N T R I B U T O R

Dołączenie: 15 Lis 2010, 21:42
Ostatnio była: 01 Wrz 2024, 11:43
Miejscowość: Yantar
Ulubiona broń: --
Kozaki: 289

Postprzez Pangia w 07 Lip 2015, 15:04

Głupota ludzi korzystających z forów na Steamie jest po prostu przerażająca.
http://steamcommunity.com/app/240/discu ... 1436270121
Napisałem, że mam problem z paroma modami co CS:Source (znikające modele) i dodałem, że kiedyś udało mi się to naprawić, ale to było bardzo dawno i na pirackiej wersji gry. No to odpowiedź, że facet mi dał raporta za piracką wersję gry. Po prostu brak słów. Kiedyś miałem tą samą sytuację: jeden facet odpowiedział, że problem z grą na pewno jest spowodowany pirackim Windowsem (co jest bzdurą, bo nawet gdybym takowego posiadał, to i tak to nie robi żadnej różnicy), a drugi odpisał, że w takim razie nie mam co liczyć na pomoc… Dno dna. Przy takich ludziach Woland, Nieznajomy X czy inni tego typu to naprawdę pi♥rdoleni ajnsztajni. Ten cytat z idiotami w Internecie przypisywany Lemowi jest prawdziwy jak nigdy dotąd, i wygląda na to, że to się będzie tylko jeszcze wzmacniać.
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!

Za ten post Pangia otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Tajemniczy, ZiomB.
Awatar użytkownika
Pangia
Monolit

Dołączenie: 27 Maj 2012, 10:49
Ostatnio był: 28 Lis 2017, 19:49
Miejscowość: Kukle Karakańskie
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 854

PoprzedniaNastępna

Powróć do Prawie o wszystkim

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości