KOSHI napisał(a): ale poziom wieśmakowania na sb ostatnio jest równy z bólem dupy w rocznice smoleńskiej.
Imienny napisał(a):Słabi gracze, którzy mają dziwny sposób myślenia "Jak lepszy ode mnie, to na pewno oszust/hacker/ma aimbota/multihacka i trzeba go zgłosić do admina" Szczególnie wnerwił mnie jeden taki typ, który ni %&*&^ nie wiem dlaczego "najechał" na moją matkę.
To co jednak spotkało mnie kilka dni temu wprawiło w lekkie osłupienie - gracz w trybie multi (nie admin) nakazał wyjść 2 osobom, bo mają one ping rzędu 100-110 i jest za duży co jemu strasznie przeszkadzało w grze - tym gościem kierowała tak pokrętna logika, że do dzisiaj nie jestem w stanie jej pojąć.
I jeszcze składana "mini szafa", która postanowiła się za mocno przechylić i wywaliła się na ścianę. Konstrukcja tak wytrzymała, że aż ręce opadają (chwieje się w jedną stronę niczym Wieża w Pizie).
edit: Jeszcze ta chora mania chwalenia się, że ktoś na oślep rzucił tomahawkiem/nożem w niebo i trafił (ewentualnie bez korzystania z celownika trafił ze snajperki z połowy mapy wcześniej kręcąc się w kółko). Nie jestem tego w stanie pojąć - szczęście/odpowiednie przygotowanie na pustym serwerze wyniesione do rangi super umiejętności, których pozazdrościłby supermen.
Universal napisał(a):To samo miałbyś przecież w ich sklepie internetowym, więc nie widzę tu winy Allegro
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości