Co was w...pienia

...a raczej wszystko o wszystkim. Debaty na dowolne tematy.

Re: Co was w...pienia

Postprzez Dziku w 25 Lut 2015, 13:24

Strasznie wku***iaja mnie osoby, ktore uparcie bronia swojego zdania i atakuja kazdego, kto ma inne.

Krew mnie zalewa, jak na polsacie zaczynaja sie reklamy, bo wiem, ze zanim sie skoncza, to zapomne, co ogladalem.

NIENAWIDZE lansujacych sie na facebooku pseudo-raperow, ktorymi jaraja sie tylko 14to letnie dziewczynki, a oni sami robia to tylko po to, zeby byc fajni - nie z pasji i milosci do tego nurtu KU***A!
Zono moja, serce moje...
Awatar użytkownika
Dziku
Stalker

Dołączenie: 24 Paź 2010, 20:37
Ostatnio był: 07 Cze 2023, 19:40
Miejscowość: Bytom
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: "Tunder" 5.45
Kozaki: 32

Reklamy Google

Postprzez MetalowyStalker w 25 Lut 2015, 20:44

Kierownik w pracy, brak odpowiedzi na problem uniemożliwiający granie - cały silnik X-srej. Że jeszcze 2 dni do weekendu, wszystko :|
Image

O ciemności, jeśli tylko w Twych ramionach spocząć mógłbym
Na chwilę i z doczesnymi oczami
Ujrzeć Twój gasnący uśmiech
Awatar użytkownika
MetalowyStalker
Stalker

Dołączenie: 27 Mar 2013, 10:27
Ostatnio był: 18 Cze 2017, 21:16
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Obokan
Kozaki: 12

Postprzez Najemnik w 25 Lut 2015, 21:37

Co mnie wpienia?
Wszechobecne narzekanie na to, że wszędzie robi się drugi fejsbuk, za dużo zdjęć i w ogóle, a jak "zwróciłem uwagę" jednej osobie, że chyba przesadza z wpieprzaniem swoich zdjęć, to okazuje się, że mogę zostać wyzwany od idiotów i innych takich. To zjawisko chyba się hipokryzją nazywa.
16:19 Edka: Strach się odezwać, wszystko chu*owe i wszyscy brzydcy.
Awatar użytkownika
Najemnik
Tropiciel

Dołączenie: 28 Lut 2009, 02:41
Ostatnio był: 16 Lis 2024, 22:03
Miejscowość: Gopnikowo
Frakcja: Najemnicy
Ulubiona broń: Sniper Obokan
Kozaki: 261

Postprzez margarita w 02 Mar 2015, 20:14

Chciałam sobie dziś pofarbować włosy. No, część, warstwę pod spodem na niebiesko. Nie dość, że na niebiesko to zafarbowała mi się skóra, a włosy są granatowe i to tak, że prawie się nie odróżniają od mojego normalnego, ciemnego koloru, to jeszcze jak ich dotknę, to mi farbują palce. A na opakowaniu było napisane, że to farba trwała i że nie trzeba jej nakładać na uprzednio pofarbowane/rozjaśnione włosy żeby się trzymała (niektóre pigmenty trzeba). I tym oto sposobem czeka mnie kolejna wizyta u fryzjera, tym razem z inną farbą, bo tej w życiu już nie użyję...

A, no i jeszcze umawiałam się specjalnie z wykładowcą na dziś na poprawę, a on szedł w zaparte że nie, nie umawiałam się. Więc umówiłam się znowu, na środę. A terminy lecą...
– Tato, dlaczego nie możemy jechać z tobą?
– (do siebie) Bo jesteś mortalem, synku, a ja nie lubię paradoksu.

Za ten post margarita otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Tormentor.
Awatar użytkownika
margarita
Stalker

Dołączenie: 14 Gru 2011, 19:17
Ostatnio była: 21 Lis 2015, 21:28
Miejscowość: Warszawa
Frakcja: Naukowcy
Ulubiona broń: Akm 74/2
Kozaki: 129

Postprzez Krzyk19 w 04 Mar 2015, 09:40

Nie uwierzycie pewnie. Ban w Wocie za napisanie "Hitler".
Krzyk19
Tropiciel

Dołączenie: 25 Sty 2014, 19:48
Ostatnio był: 02 Sty 2018, 11:38
Miejscowość: Szczecin
Frakcja: Wojsko
Ulubiona broń: Obokan
Kozaki: 53

Postprzez KOSHI w 04 Mar 2015, 13:34

Wolne dziś, czas jechać do lekarza, a tu ku*wa dzwoni kto? T - debilaj i pie*dolą coś o ubezpieczeniu za 11 zela. Tępe ch*je, jeszcze trochę, a zaczną jak Srango Gdynia wciskać sokowirówki, podpaski i cudowne opaski z bursztynu, które odmienią twoje życie. pier*olę, następnym razem odbieram z hasłem: Halooo, masarnia, w czym mogę pomóc. Może się odpie*dolą.
Image

Za ten post KOSHI otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Plaargath.
Awatar użytkownika
KOSHI
Opowiadacz

Dołączenie: 16 Paź 2010, 13:13
Ostatnio był: 26 Paź 2024, 02:31
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 649

Postprzez Wayathin w 04 Mar 2015, 21:01

Robiło się coraz cieplej. Słoneczko fajnie przygrzewało w tyłek. Aż tu nagle, wczoraj grad. A kiedy najmocniej padał? Jak wychodziłam ze szkoły oczywiście. Nawaliło mi za rękaw, za kołnierz, do butów i do kieszeni. Piałknie. Dwie godziny później jeszcze śniegu nawaliło, który i tak stopniał. Dzisiaj rano śnieg, oczywiście, wielkie płaty. Co krok zwiększało się ryzyko spotkania z glebą 4 stopnia. I jeszcze ktoś mi buty wywalił! Z pięć razy je założyłam? Jeszcze sama za nie płaciłam. No ku*wa. Coś takiego nie zdarzyło mnie się odkąd moje rzeczy definitywnie stały się MOIMI.
Po cholerę kładzie się łapy na rzeczy innych domowników? W celu wy*ebania do kosza! A jak! Jak się bawić to się bawić.
Nawet nie były uszkodzone.
Tylko słabi i komuniści się uśmiechają.
Awatar użytkownika
Wayathin
Tropiciel

Dołączenie: 13 Kwi 2011, 12:05
Ostatnio była: 15 Gru 2020, 08:01
Miejscowość: Tu i tam.
Frakcja: Monolit
Ulubiona broń: VLA Special Assault Rifle
Kozaki: 115

Postprzez Nieznajomy X w 05 Mar 2015, 00:21

A mnie nie wpienia... mnie wku*wia zaje*iście nasza forumowa prawica. Lewaki złe, tępe ch*je! Socjalizm zły, Polskę nam rozwalił! Polska sama się rozwaliła i rozwala się nadal, bo debilizm i krzywe rozumowanie tego narodu podsycane przez radio, telewizję, prasę jest zabójcze, szczególnie dla tego kraju, który chyli się już ku upadkowi i tylko z pozoru jest lepiej i nic już raczej tego kraju nie uratuje.
I jeszcze ta nagonka na Rosję też podsycana przez media z resztą.
Ja tam do socjalizmu nic nie mam, bo wtedy mojej rodzinie żyło się dobrze, a teraz biedę klepie aż piszczy. I nie ku*wa, nikt nie był w partii.
Do Ruskich też nic nie mam, bo mi dziadka w Oświęcimiu uratowali.
pierdo*ony chrześcijański kapitalizm ku*wa!
Tak ku*wa, jestem lewakiem i ch*j z wami.
Forumowa prowico!
Całujcie mnie wszyscy w dupę!
Miarą Twojej wartości są Twoje zasady.

"jak przyjaźń to do śmierci i nigdy na odpie*dol"
O.S.T.R.

"co zrobić, by uczciwie zarobić, co zrobić, by nie wyj*bać szefowi, co zrobić, kiedy szefem jest kobieta, wyj*bać kobiecie to wielki nietakt"
Metrowy

Nieznajomy X
Wygnany z Zony

Dołączenie: 15 Wrz 2014, 21:30
Ostatnio był: 02 Kwi 2015, 14:33
Miejscowość: Koszmary moich wrogów
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: SVUmk2
Kozaki: -2

Postprzez Kuballa44 w 05 Mar 2015, 11:19

Up-Ale najpierw umyj tą dupę, bo z tego zachwytu nad lewactwem to sie chyba posrałeś i je*ie strasznie

A co mnie wpienia? Fakt że od tygodnia nie moge wyskoczyć na ryby bo jak jest chwila wolnego czasu, to pogoda kiepska. Ot, kiepski los, złośliwy.
Słowa były niegdyś czarami i do dziś słowo zachowało coś ze swej siły czarodziejskiej. Słowami może człowiek uszczęśliwić lub doprowadzić do rozpaczy, słowami nauczyciel przenosi na uczniów swą wiedzę, słowami mówca porywa słuchaczy, decyduje o ich sądach i rozstrzygnięciach. -Freud.

Za ten post Kuballa44 otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive trolololo.
Awatar użytkownika
Kuballa44
Beta Tester

Dołączenie: 12 Wrz 2009, 08:21
Ostatnio był: 27 Lut 2022, 17:22
Miejscowość: Prawie że Koszalin.
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: VLA Special Assault Rifle
Kozaki: 297

Postprzez Tajemniczy w 05 Mar 2015, 11:35

Poglądy poglądami, ale sypać na lewo i prawo ku*wami i chu*ami to nie trzeba niezależnie od opcji politycznej :caleb: . A żeby nie było off-topu też wpienia mnie pogoda. Poszedł by człowiek z patykiem na pola ale pogoda jak w kalejdoskopie.
Nie uwierzycie pewnie. Ban w Wocie za napisanie "Hitler".

Ostatnimi czasy to normalka, narobiło się wotowych "fanatyków - łowców nazistów" którzy zgłaszają na supporta za dwie literki "s"czy "88" w nicku. Ale np takich Stalinów czy Beriów to od groma tam jest :caleb: .
http://forum.worldoftanks.eu/index.php? ... -nickname/ tu taka ciekawa rozmowa na ten temat.
Awatar użytkownika
Tajemniczy
Monolit

Dołączenie: 13 Sie 2010, 20:48
Ostatnio był: 14 Cze 2021, 19:41
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 517

Postprzez Terminus w 05 Mar 2015, 12:02

Nieznajomy X napisał(a):Całujcie mnie wszyscy w dupę!

Na pieszczotę to trzeba sobie zasłużyć.
Szyszkownik Kilkujadek

PS. Naprawdę sądzisz, że ktoś się będzie przejmował takimi przegrywami, które sobie nie radzą w życiu więc nie zostało im nic jak onanizować się nad wspomnieniami przeszłości, kiedy to partia myślała za wszelkie życiowe niedojdy?
CREDO [łac. Wierzę]

Za ten post Terminus otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Rumcajs,
Negative Szagart.
Awatar użytkownika
Terminus
Deliryk

Dołączenie: 22 Cze 2007, 06:15
Ostatnio był: 21 Lip 2022, 18:56
Kozaki: 1440

Postprzez Iwaszka w 05 Mar 2015, 12:47

Nieznajomy X napisał(a):A mnie nie wpienia... mnie wku*wia zaje*iście nasza forumowa prawica. Lewaki złe, tępe ch*je! Socjalizm zły, Polskę nam rozwalił! Polska sama się rozwaliła i rozwala się nadal, bo debilizm i krzywe rozumowanie tego narodu podsycane przez radio, telewizję, prasę jest zabójcze, szczególnie dla tego kraju, który chyli się już ku upadkowi i tylko z pozoru jest lepiej i nic już raczej tego kraju nie uratuje.
I jeszcze ta nagonka na Rosję też podsycana przez media z resztą.
Ja tam do socjalizmu nic nie mam, bo wtedy mojej rodzinie żyło się dobrze, a teraz biedę klepie aż piszczy. I nie ku*wa, nikt nie był w partii.
Do Ruskich też nic nie mam, bo mi dziadka w Oświęcimiu uratowali.
pierdo*ony chrześcijański kapitalizm ku*wa!
Forumowa prowico!
Całujcie mnie wszyscy w dupę!

Takie manifesty to nie w nerwach pisz tylko spokojnie, powoli i na temat. Krzyczeć to se można w łazience pod prysznicem, tam nikt nie widzi i nie drwi.
Osobiście nawet Cie rozumiem i odczuwam pewien sentyment przez tą część Twojej wypowiedzi:
bo wtedy mojej rodzinie żyło się dobrze, a teraz biedę klepie aż piszczy

Mam dziadka - urodził się w 1942 roku - czyli ma teraz 73 lata.
Od 14 roku życia musiał pracować, żeby pomóc matce i ojcu utrzymać rodzinę. Miał 3 siostry, był przedostatni - najmłodszy jeżeli chodzi o wiek. A więc jako dziecko - zbierał jagody, pomagał w jakiś drobnych pracach za pieniądze. Mając 17 lat wyuczył się na dekarza i zaczął pracować w zawodzie mimo, że miał predyspozycje i marzyło mu się studiowanie matematyki... W między czasie poszedł do wojska gdzie jako starszy szeregowy dostał funkcję szefa kompanii w WOP'ie. Odklepał pobór, proponowali mu awans i pozostanie w armii - odmówił jednak (czego do dziś żałuje). Kontynuował pracę dekarza. W końcu doszedł do wieku emerytalnego i zdał sobie sprawę, że nie wyżyje z Babcią z emerytury, więc pracował dalej. Wiecie kiedy przestał? Miesiąc temu, mając już te 73 lata i to tylko z powodów zdrowotnych bo cała rodzina naciskała na niego, że musi przestać bo coś mu się stanie.
Jaka jest praca dekarza każdy wie - sezon największy jest latem - siedzisz na tym dachu, masz te 73 lata, dźwigasz dachówki, zaprawę i łaty a do tego cały dzień pali cię słońce. Co z tego, że pracując tyle lat wyrobił sobie opinię fachowca najlepszego w Rawiczu i okolicy, fajnie - ale to nie sprawia, że robota lżejsza i przyjemniejsza. Ale mój dziadek to twardy człowiek i pracował te wszystkie lata sumiennie.

Dlaczego o tym piszę? A no dlatego, że:
Dziadek zawsze był wrogiem komuny - nie samego systemu a po prostu wypaczonych ludzi rządzącymi tym mechanizmem w Polsce.
Dziadek, zawsze był wrogiem partii - nie wstąpił do niej mimo okazji i pewnych profitów z tego wynikających.

Mimo tego do dziś mówi, że za komuny żył o wiele godniej. Może nie zarabiał więcej, ale było łatwiej funkcjonować w codzienności. Może nie było kiełbas i pomarańczy codziennie na stole, ale i o mieszkanie było łatwiej i dzieciom zapewnić przyszłość... Znaleźć pracę itd. itd. Było źle w kraju, ale teraz też nie jest dobrze a żyje się trudniej. Kiedyś nie trzeba było na wszytko brać kredytu.

Najśmieszniejsze w tym wszystkim jest to, że pomimo, że był wrogiem partii to tak samo nie trawił Solidarności a w zasadzie poczynań Wałęsy. Ponoć nawet jakieś spory w rodzinie o to były. A chodziło tylko o to, że Dziadek przewidział, że po teoretycznym obaleniu socjalu w PL Wałęsa stanie się marionetką, zamiast pozostać związkowcem który o wiele więcej mógł zmienić niż jako prezydent marionetka. I tak też się stało.

Ja się pytam!
Gdzie jest sprawiedliwość - żeby człowiek musiał robić aż do 73 lat ciężką harówą by godnie żyć!?
P O J E B * N E!

Tutaj pewna sprawa też. Co to jest za z dupy wyssana naza "lewak". Co za kuce walibuce wymyślili tą nazwę?

Ja np. jestem komunistą owszem, ale nie pokroju socjalistycznych małp z fiksacjami jak w partiach Palikota.
Nie uważam, że wszyscy są równi (nie mam na myśli tła rasowego, tylko np. margines społeczny i tego typu podział), nie trawię rozpanoszonego homoseksualizmu i obnoszenia się z tym, jestem wrogiem legalizacji wszelkich używek!
Dla mnie to jest lewactwo - jak ktoś chce mariuany, koksu, homo ślubów, równości z patologią, zasiłków za ładną twarz.
Rzygać mi się chce jak ktoś mnie wrzuca do jednego worka z dymi dewiantami. Pieprzę lewaków.

Tak samo pieprzę argumenty jacy to Niemcy byli porządni żołnierze a ruscy tylko gwałciciele.
Każda strona odpie*dala*a manianę na wojnie adekwatnie do skali posiadanych żołnierzy. Owszem w RKAA było tego mnóstwo miedzy innymi przez masową ilość karnych kompanii i więźniów zwolnionych od wyroków byle by walczyli za matuszkę.
Jednak nie zmienia to faktu, że np. mojej rodzinie Rosjanie uratowali nie raz dupsko, a fantastyczni Niemcy łoili je przy każdej okazji.
Mi prababcię zgwałcił Niemiec.
Mojemu pradziadkowi szkop przykładał pistolet do głowy, a drugi strzelał w powietrze - pradziadek nie mówił kilka miesięcy od tego wypadku,
To Niemcy wywieźli część mojej rodziny by usługiwała bogatym szkopom w ich zasranych landach. Jedyny plus taki, że prababcia uratowała wtedy jakieś żydowskie dziecko i jego matkę których ukrywano w szopie do końca wojny.
Mam to gdzieś. Ktoś woli niemiaszków, ktoś czerwonych, a jeszcze inni nie lubią ani tych ani tych.
Ja wolę czerwonych - bo coś zrobili. Wolę ich za to, że gdy Niemcy gwałcili to było ok, a gdy w Rawiczu pijany rusek wparował z PPSz41 mierząc do Prababci by dała jakiś alkohol i "ciało" - to sąsiad widząc to pobiegł do sztabu który był na parterze kamienicy. Przyszedł oficer z obstawą i zatłukli kolbami pijanego na podwórku.

Nie jestem dumny z tego, że jestem komunistą, ale nie wstydzę się tego.
Doszedłem do tego sam, nikt w mojej rodzinie ni był czerwony i nie popierał takich ideałów.

Za ten post Iwaszka otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Kuballa44.
Awatar użytkownika
Iwaszka
Weteran

Dołączenie: 23 Cze 2010, 13:56
Ostatnio był: 16 Sie 2024, 16:19
Miejscowość: Poznań
Frakcja: Najemnicy
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 272

PoprzedniaNastępna