kaczor_1991 napisał(a):Skąd wyciągnąłeś ten obrazek? Jest świetny, ale może jego źródło coś o nim powie?
Dziku napisał(a):Powiedzmy sobie szczerze: Zaden z glownych bohaterow nie jest zbyt wyrazisty w wiekszym, lub mniejszym stopniu, co i tak nie przeszkadzalo w gameplayu (przynajmniej mi). Jaka powinna byc postac w S2? Jak sprawic, zeby bohater byl wyrazisty? Tutaj sklaniam sie ku Far Cry 3. Nigdy nie widzialem w FPSie tak szczegolowego przedstawienia postaci.
Universal napisał(a):Tak czy inaczej - ten obrazek podsycił moją ciekawość Choć nie liczę, że to faktycznie S2 #niewiernytomasz4815
trolololo napisał(a):Pytanko: czy oprócz nowych mutantów mają być też stare?
Universal napisał(a):Oczywiście, ani Striełok (swoją drogą dobra zagrywka CDP, że nie przetłumaczyli tego na Strzelec, brzmiałoby mało oryginalnie - a z czego zdałem sobie sprawę stosunkowo niedawno), ani Szrama, ani Diegtiarow nie są duchowo głębsi niż kałuża. Oczywiście, "dziwne" jest to, że nikt nie poznaje Striełoka oraz że Szrama nie napotyka nikogo znajomego (choć nie jestem pewien ) łażąc po Zonie. Ale w przypadku tych dwóch części GSC udało się to jakoś zakryć listkiem figowym - Striełok jest jakiś naćpany, Szrama "ma wyje*ane", natomiast Diegtiarow, jako nowy w Zonie, mógłby wykazać trochę człowieczeństwa.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości