A za PRLu państwo trzymało katabasów za ryj i tu Cie dupa boli
I właśnie po to stworzyłem ten temat, bo dla niektórych każdy ksiądz to zboki psychol, chyba twój post jest najbardziej sensowny z dyskusji.. To co się dzieje w KK jest różne czyli są źli i dobrzy.
djcycu napisał(a):Nie rozumiem więc jednego... Ktoś wyraża swoją opinię i zwykle zdarza się że część wypowiedzi nie spodoba się ani jednej stronie (każdy znajdzie coś dla siebie) i wystarczy że ten zły i niewygodny fragment wystąpi na początku... Potem nieważne jak prawdziwy i jakże dogłębny będzie dalszy ciąg wypowiedzi. Taki ktoś nie chce słuchać dalej "bo łon powiedzioł że tak, srak... " Noż ku*wa Czy ludzie muszą tak wąsko patrzeć? Lehoslav proszę cię...
djcycu napisał(a):Najpierw daje się im minimum czasu dla siebie a potem [...]"
djcycu napisał(a):Z resztą, tak jak napisałem słucham ciężkiej muzyki, metalu, dark ambientu i słowa Natanka mnie nie uderzyły...
Ja jak kształtuje sobie jakiś pogląd to przemyśle go pięć razy i zazwyczaj jak już coś mówię to jestem pewien swojej racji i wierzę w to co mówię, gdyż wiem co mówię, bo to przemyślałem.
Mam ja dla Ciebie radę. Weź ty rozbieg tak z 50 metrów i pie*dolnij z łbem o ścianę. Może Ci się piąta klepka nastawi na właściwe tory, bo mam już dość czytania Twojego beznadziejnego pie*dolenia i słuchania jak popiera Cię zgraja forumowych bałwanów (nie musimy wskazywać palcem o kogo chodzi) oscylujących w granicacach Twojego poziomu umysłowego.
Terminus napisał(a):Tylko krowa nie zmienia poglądów.
młodzież zdominowały demony ciężkiego metalu, ciężkiej muzyki
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 29 gości