Co was w...pienia

...a raczej wszystko o wszystkim. Debaty na dowolne tematy.

Re: Co was w...pienia

Postprzez Pangia w 29 Lis 2014, 17:17

Słyszałem, że walnięcie browarka przed snem znacząco ułatwia zasypianie.
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!
Awatar użytkownika
Pangia
Monolit

Dołączenie: 27 Maj 2012, 10:49
Ostatnio był: 28 Lis 2017, 19:49
Miejscowość: Kukle Karakańskie
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 854

Reklamy Google

Postprzez Realkriss w 29 Lis 2014, 17:22

A najlepiej siedmiu :E Ja potem śpię jak zabita.

Za ten post Realkriss otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Pangia, Adam, lehoslav, scigacz1975.
Awatar użytkownika
Realkriss
Moderator

Dołączenie: 08 Lut 2011, 14:58
Ostatnio była: 26 Wrz 2024, 11:46
Miejscowość: Warszawa
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 881

Postprzez Wiewi0r w 08 Gru 2014, 17:45

Sam prof. Szlenberger twierdzi, że alkohol byłby świetnym lekiem - gdyby nie tolerancja... :(

A kontynuując bez odkopów:
Wpienia mnie AC3. "Nowy" silnik wydaje się być dziwny jakiś w wyglądzie, odmienione sterowanie - choć uproszczone - jakieś takie inne :suchar:, i przede wszystkim - poziom portu, gdzie ustawienia grafiki są kosmetyczne, a najniższy poziom to "normalny", na PC - kpina jakaś.
A poszukiwanie czegoś w stylu "low-res pack", kończy się narzekaniami high-endowych pecetowców "jaka ta grafika przydka". :caleb:
Choć nie powiem, że spodziewałem się problemów na sprzęcie, który wymagania spełnia "ledwie ledwie". :| Kolejna gra będzie leżeć i czekać do czasu upgrade'u sprzętu. :(

Czy PC is Master Race? :kotek: Z konsolą bym się tak nie użerał, i odsprzedał grę za tyle ile kupiłem, a nie z je*anym Uplay'em się męczył. :(
Things are going to get unimaginably worse, and they are never, ever, going to get better.
- K.V.
Za Wilkiem nawet w ogień skoczę.
Попутного ветра!
Awatar użytkownika
Wiewi0r
Przewodnik

Dołączenie: 27 Maj 2013, 22:33
Ostatnio był: 24 Sty 2018, 17:29
Miejscowość: Warszawa/Częstochowa
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Sniper TRs 301
Kozaki: 164

Postprzez STALKIER998 w 08 Gru 2014, 20:18

Assasin's Creed: Unity. Nawet na MSI GTX 970 są dropy klatek. O postaciach przenikających w tekstury czy ewentualnych brakach tekstury twarzy w cutscenkach nie wspomnę.
Awatar użytkownika
STALKIER998
Tropiciel

Dołączenie: 10 Kwi 2012, 18:08
Ostatnio był: 15 Paź 2020, 20:24
Miejscowość: Gdańsk
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 47

Postprzez GTR w 09 Gru 2014, 03:29

Od trzech tygodni mam wysypkę. Z początku było spokojnie i występowała tylko na nogach, ale od dwóch tygodni swędzi mnie całe ciało i to momentami do takiego stopnia że się budzę w nocy i nic tylko się drapie. Wczoraj wziąłem zimny prysznic i jak ręką odjął, ale dzisiaj coś dalej swędzi, zaś z drugiej strony zanimbym zasnął miałbym z 4 godziny snu... Poszedłbym z tym do lekarza, ale mam próbne egzaminy od wtorku i dopiero w piątek mogę iść :/
| Ryzen 5 5600X | 16GB DDR4 3200MHz | RTX 3080 10GB | Windows 10 Pro x64 |
nismo
Awatar użytkownika
GTR
Tropiciel

Dołączenie: 13 Kwi 2013, 14:06
Ostatnio był: 04 Lis 2024, 12:48
Miejscowość: Nordschleife
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 76

Postprzez Tormentor w 09 Gru 2014, 13:33

Jeśli po kilku dniach nie przestanie Ci schodzić wysypka to powinieneś mieć obawy, miałem to samo kiedyś dokładnie przed maturami. Najpierw na twarzy lekkie kropki a potem na całym ciele, w dodatku gorączka i nie do wytrzymania swędzenie. Najpierw panika, lekarz stwierdził mononukleoze zakaźną, która jest groźną chorobą. Jak się potem okazało, była to tylko reakcja grypy i nic wielkiego ;)

Mnie wpieniają urzędy i ich podejście do ludzi, którzy się tam wstawiają. Dostałem pisemne skierowanie do firmy w celu rozmowy o pracę, gdy przyjechałem na miejsce otrzymałem informacje, że ogłoszenie jest już nie aktualne. Człowiek jedzie przez pół miasta i wydaje kasę na cholerne bilety. A wystarczy zadzwonić i powiedzieć, że coś już jest nie ważne. Eh
Image
Awatar użytkownika
Tormentor
C O N T R I B U T O R

Dołączenie: 15 Lis 2010, 21:42
Ostatnio była: 01 Wrz 2024, 11:43
Miejscowość: Yantar
Ulubiona broń: --
Kozaki: 289

Postprzez Nieznajomy X w 09 Gru 2014, 15:07

Wiewiór-A kto jeszcze gra w asasyny? Po za jednynką, dwójką i black flagiem, to nie ma nic ciekawego.
A tak po za tym to jakiego ty masz kompa, że Ci na low nie chodzi :?:
Ostatnio edytowany przez Nieznajomy X, 09 Gru 2014, 18:34, edytowano w sumie 1 raz
Miarą Twojej wartości są Twoje zasady.

"jak przyjaźń to do śmierci i nigdy na odpie*dol"
O.S.T.R.

"co zrobić, by uczciwie zarobić, co zrobić, by nie wyj*bać szefowi, co zrobić, kiedy szefem jest kobieta, wyj*bać kobiecie to wielki nietakt"
Metrowy

Nieznajomy X
Wygnany z Zony

Dołączenie: 15 Wrz 2014, 21:30
Ostatnio był: 02 Kwi 2015, 14:33
Miejscowość: Koszmary moich wrogów
Ulubiona broń: SVUmk2
Kozaki: -2

Postprzez Floor w 09 Gru 2014, 18:10

Moja nowa praca ku*wa. :facepalm:

Na moim profilu se zobaczta
Image

A lamusy dupa cicho!
Awatar użytkownika
Floor
Kot

Dołączenie: 26 Paź 2014, 11:13
Ostatnio był: 09 Gru 2014, 18:43
Miejscowość: Kolno
Frakcja: Wojskowi Stalkerzy
Ulubiona broń: GP 37
Kozaki: 7

Postprzez Pangia w 09 Gru 2014, 19:03

Zawsze możesz siedzieć na zasiłku. Pamiętaj, żadna praca nie hańbi, a różnią się jedynie poziomem poszanowania społecznego. Mógłbyś być wk♥rwiony dopiero pracując jako polityk, strażnik miejski albo urzędnik. Tych nikt nie lubi.
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!
Awatar użytkownika
Pangia
Monolit

Postprzez Wiewi0r w 09 Gru 2014, 19:31

Nieznajomy, ja karwia gram. Dla fabuły. :caleb:

I o takim narzekaniu pecetowców narzekałem.
Bo, po primo, oficjalnie nie ma ustawień niskich. :P
Secundo, czego się spodziewać po kupionym przed maturą laptopem?
Tertio, skąd mam wiedzieć czy fajne, jak nie zagram? Ale ponoć trójka jest kiepska (Haytham Kenway, swoją odmiennością od Florentczyka, głównie stereotypową flegmą po równo mnie bawi co irytuje), za to dzieje Ezio śledziłem z przyjemnością. Choć między Brotherhood a Revelations musiałem zrobić sobie przerwę, bo za dużo naraz było.
Things are going to get unimaginably worse, and they are never, ever, going to get better.
- K.V.
Za Wilkiem nawet w ogień skoczę.
Попутного ветра!
Awatar użytkownika
Wiewi0r
Przewodnik

Dołączenie: 27 Maj 2013, 22:33
Ostatnio był: 24 Sty 2018, 17:29
Miejscowość: Warszawa/Częstochowa
Ulubiona broń: Sniper TRs 301
Kozaki: 164

Postprzez Pangia w 09 Gru 2014, 19:49

A, zapomniałem wcześniej dodać.
GTR napisał(a):Od trzech tygodni mam wysypkę. Z początku było spokojnie i występowała tylko na nogach, ale od dwóch tygodni swędzi mnie całe ciało i to momentami do takiego stopnia że się budzę w nocy i nic tylko się drapie. Wczoraj wziąłem zimny prysznic i jak ręką odjął, ale dzisiaj coś dalej swędzi, zaś z drugiej strony zanimbym zasnął miałbym z 4 godziny snu... Poszedłbym z tym do lekarza, ale mam próbne egzaminy od wtorku i dopiero w piątek mogę iść :/

A próbowałeś wody z mydłem?
Awatar użytkownika
Pangia
Monolit

Postprzez Poldzer w 09 Gru 2014, 19:55

Witam!!
Mnie wpieniła moja pani profesor od histy. A konkretniej swoim pomysłem na wypracowanie. Trzeba było napisać wypracowanie na temat "Los moich bliskich w czasie II WŚ" Wypracowanie jak wypracowanie. Ale:
1. Od II WŚ minęło 69 lat. Żeby coś pamiętać trzeba mieć te około 10-15 lat. Czyli obecnie mieliby po +- 85 lat. W mojej rodzinie nistety nikt tyle nie dożył.
2. Na podstawie jakieo kryterium można oceniać takie wypracowanie? :facepalm: Polonista sprawdza pod kątem błędów. Matematyk-wyników. A to?? Jeśli mojego pradziadka nie wzięli do obozu to moje wypracowanie jest "słabe" i nie mogę dostać dobrej oceny?? :|

Nie rozumiem tego.
Awatar użytkownika
Poldzer
Legenda

Dołączenie: 02 Paź 2013, 17:17
Ostatnio był: 19 Paź 2024, 15:59
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: SPSA14
Kozaki: 239

PoprzedniaNastępna

Powróć do Prawie o wszystkim

Kto jest na forum