Terminus napisał(a):Przemodelowanie działów związanych z twórczością, szczególnie literatury [...]
Terminus napisał(a):2. Stworzenie na stronie działów dotyczących twórczości użytkowników, czyli galeria najlepszych prac, wybór polecanych opowiadań, tak żeby strona też zaczęła żyć a nie była tylko dodatkiem do SB.
Terminus napisał(a):Chodzi mi o to, żeby na stronie i pejsbooku pojawiały się nie tylko śmieszne obrazki i rendery z gry ale także newsy, że np. pojawił się nowy odcinek "uznanego autora forumowych opowiadań" labo że pojawił się nawet mało istotny mod lub jego upgrade.
Terminus napisał(a):3. Newsy, newsy, newsy... Prosiłem o umieszczenie newsa o premierze Drogi Donikąd i nic.
Terminus napisał(a):Newsy pojawiają się losowo i nieregularnie, co znowu umartwia trochę stronę; patrz punkt wyżej.
Terminus napisał(a):Określić jasno i napisać za co kto na forum odpowiada, do kogo zwrócić się z pomysłami w danej kwesti. Ew. stworzyć robocze wątki w którym dyskutowano by o zmianach, propozycjach. Do tego wypadałoby określić choćby dla względów porządkowych i dyscyplinarnych jakieś "mapy drogowe", czyli co i kiedy będzie robione, zmieniane.
To jest także miejsce, gdzie można np. powiedzieć, że nie mam czasu napisać newsa więc może ktoś ma czas go zrobić a kto inny przejrzeć a admin tylko gotowy "produkt" wrzuci na stronę. Coś takiego, żeby włączyć "bezbarwnych" userów w budowanie stalker.pl
Terminus napisał(a):Przemodelowanie działów związanych z twórczością, szczególnie literatury [...]
Terminus napisał(a):Chodzi mi o to, żeby na stronie i pejsbooku pojawiały się nie tylko śmieszne obrazki i rendery z gry ale także newsy, że np. pojawił się nowy odcinek "uznanego autora forumowych opowiadań" labo że pojawił się nawet mało istotny mod lub jego upgrade.
Terminus napisał(a):Określić jasno i napisać za co kto na forum odpowiada, do kogo zwrócić się z pomysłami w danej kwesti. Ew. stworzyć robocze wątki w którym dyskutowano by o zmianach, propozycjach.
Terminus napisał(a):Do tego wypadałoby określić choćby dla względów porządkowych i dyscyplinarnych jakieś "mapy drogowe", czyli co i kiedy będzie robione, zmieniane.
Terminus napisał(a):powiedzieć, że nie mam czasu napisać newsa więc może ktoś ma czas go zrobić a kto inny przejrzeć a admin tylko gotowy "produkt" wrzuci na stronę. Coś takiego, żeby włączyć "bezbarwnych" userów w budowanie stalker.pl
scigacz1975 napisał(a):To ja mam jeszcze uwagę/uzupełnienie do wcześniejszej wypowiedzi @Terminusa - dodajcie może w działach info - np. Literatura - moderator Realkriss, Modyfikacje - moderator xxx
scigacz1975 napisał(a):To szkoda. Ale pomyślcie o tym. Może to ułatwić kontakt i uprościć zarządzanie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości