Szagart napisał(a):Czasem zdarza się,że Wano/Sokołow patroluję nie wiem czemu Osiedle,i możliwe,że tam go coś capnęło a skrypt powiedział Ci,że poszedł z Prypeci.
alex_dragon napisał(a):@ kapt12
Dobra to sie wyjaśniło choć wiesci nie mam dobrych.
Wg mnie to jest bug związany z "znikającymi trupami" w Misery.
Mam nadzieję ze masz jakiś wcześniejszy save. Chodzi o to ze ten trup wg mnie pojawia sie po pewnej sekwencji czyli wykonanym zadaniu. Mogło dojśc do tego ze "pojawienie trupa" się odblokowało po wykonaniu pewnego zadania a następnie np jak zginąłeś to on "zniknął" Czasami tak bywa.
Jezeli dobrze pamiętam to udało ci się zrespawnować ładunek ale akcja sie nie posunęła do przodu czy tak ?
Będę szczery - w takim przypadku wg mnie jedynym rozwiazaniem jest cofniecie sie do ostatniego save PRZED sytuacją kiedy akcja zostaje popchnięta do przodu czyli pkt 6 "Cicha rozmowa" i postaraj się nie zginąć.
Jezeli NIE zginąłeś podczas przechodzenia z pkt 6 do pkt 7 to moze wgrywałeś grę.
Przykro mi ale nie jestem w stanie ci nic doradzić z wyjatkiem cofnięcia sie do ostatniego save.
Daj znać czy zadziało.
Ewentualnie poczekaj moze ktoś inny miał podobny problem lub zna rozwiązanie tego problemu.
pozdr Adam
A jakie to bronie?Junx napisał(a):Paczka 51 broni do wersji 2.1.1
http://www.moddb.com/mods/misery-the-ar ... ed-zone-v1
Może było, bądź nie...
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość