Tego SIGa znalazłem u bandyty na Jupiterze. Tak więc, trzeba także u nich szukaćalex_dragon napisał(a):
@ Ahmed1109
SIGa można kupić - (chyba bo głowy nie dam) ale na 100 % jak będziesz czesto zabijał najemników to u nich go znajdziesz
Szewczenko napisał(a):Udało mi się u kolegi szybko pobrać, moda i na wstępie jestem bardzo rozczarowany.
Intro bardzo ładne, zombie strzelające do bóg wie czego lekko mnie zdezorientowały, (Myślą że to stare poczciwe Misery) na kucaka przeszedłem do drabinki). Jednak już po godzinie grania czuje się, że nie jest to ten sam klimat co w 2.1. Dlaczego?? można śmiało zapytać odpowiedź jest prosta.
1-Zaraz na dzień dobry(Ja zawsze tak miałem) goniły mnie stada psów dzików i bóg wie czego, aż czuło się tą adrenalinę by zapierdzielać przez cały Zaton do bezpiecznego Skadowska a teraz spacerkiem na spokojnie.
2-Brak odgłosów, że Zona żyje (A live na max) zero odgłosów ujadających psów, dzików czy moich ulubionych mięsaczy brzmiących jak X-wingi.
3-Co do tekstur to płomień (na Szewczence) strasznie dziwnie wygląda, nienaturalnie.
4-I nie wiem dlaczego ale nie czułem tego napięcia jak przy grze w 2.1 tam za każdym rogiem czułem się nie pewnie a tu spaceruje sobie przez zonę, brakuje tylko bym zbierał kwiatki po drodze.
Użytkownicy przeglądający to forum: svt07 oraz 4 gości