alex_dragon napisał(a):"z bohu zahadi"
Zabolo napisał(a):Czy npc używają teraz jakiś haxów na zasięg widzenia/celność? Chciałem załatwić najemników i kurde jest to praktycznie nierealne obecnie bez jakiejś dobrej giwery i armora bo zdejmują mnie w momencie gdy ja ich nawet już praktycznie nie widzę... Są na to jakieś fixy?
Zabolo napisał(a):Kiedyś z npców lootowałem nornalnie artefakty (np z bandytów co chcieli broń kupić) a obecnie prawie nic a jak już coś znajdę to jest to opakowane w OOMP i nie za bardzo mam jak ten artefakt wyciągnąć z tego pojemnika... Tutaj też się coś pozmieniało?
Zabolo napisał(a):Czy promieniowane daje teraz o wiele bardziej w kość? Pamiętam, że kiedyś paląc fajki i wodę albo okazjonalne lykając coś mocniejszego można się było spokojnie odpromienić:). Teraz jak tylko coś zjem to promieniowane skacze dość wysoko czego nie czaję.
Zabolo napisał(a):Jak to jest ze smażeniem? Kupiłem piecy którym mogłem niby opalować każde mieso(taki za 9k) i miałem paliwo a w tabelce nie miałem żadnego mięsa do wyboru mimo tego, że miałem chyba z 15 kawałków z mutantów.
Zabolo napisał(a):hciałem załatwić najemników i kurde jest to praktycznie nierealne obecnie bez jakiejś dobrej giwery i armora bo zdejmują mnie w momencie gdy ja ich nawet już praktycznie nie widzę...
Zabolo napisał(a):3. Czy promieniowane daje teraz o wiele bardziej w kość? Pamiętam, że kiedyś paląc fajki i wodę albo okazjonalne lykając coś mocniejszego można się było spokojnie odpromienić:). Teraz jak tylko coś zjem to promieniowane skacze dość wysoko czego nie czaję.
Wiewi0r napisał(a):A, zaraz, który pisał, że nie ma regeneracji zdrowia, co za idi... a, Pangia. Nie kłam kolegi, regeneracja w przeciwieństwie do Spowiednika w Mizerji istnieje i ma się dobrze.
(bez obrazy)
Pangia napisał(a):a, spójrzmy w pliki”. Spojrzałem i widzę przy regeneracji wartość 0.0000. „O proszę, więc jednak miałem rację, że nie miałem racji”
Pangia napisał(a):No no no, bo się znielubimy
Wiewi0r napisał(a):Twoje grzebanie w plikach niszczy mi światopogląd
alex_dragon napisał(a):edit
czy to nie jest tak ze regeneracja jest jak gracz jest "najedzony na max" a jak jest głodny to mu powoli uchodzi życie ?
Użytkownicy przeglądający to forum: svt08 oraz 2 gości