przez Franku w 28 Cze 2014, 11:10
Witam
Mam głupi błąd z Worominem i nie wiem jak go rozwiązać . Generalnie to 3 błędy . Pierwszy to gdy szedłem nad jantar to wziąłem od niego zadanie żeby sprawdzić co jest z Grebenem. Dotarłem do niego pogadałem i zabiłem bandytów obok wejścia na poziom na Jantar,potem chciałem z nim pogadać ,ale zaczął iść do wioski wiec pobiegłem za nim zabiłem bandytów i miałem z nim pogadać . Wgl nie chciał gadać i ciągle szedł a jak się zatrzymał w końcu to zabiły go szczury ,a zadanie nadal jest aktualne .Co przysporzyło dalszych problemów. Drugi błąd to gdy wracałem z baru po rozwaleniu śmigłowców,miałem z nim pogadać na przedmieściach prypci. Udałem się tam, podchodzę do niego i pytam czy ma jakieś zadanie dla mnie ,a on mi gada żebym najpierw skończył jedno -,- i nic wiecej z dialogu nie ma.Olałem go i pobiegłem do bazy powinności ,gdzie okazało się że niby Woromin mnie przysłał -,- i tam koleś dał mi zadanie. Trzeci błąd który uniemożliwia mi dalszą grę . Po wyjściu z X10 i wyłączeniu emitera ,dostałem zadanie by wrócić do Woromina bo chce pogadać ze mną,to tak zrobiłem. Wchodzę do baru podchodzę do niego ,nawiązuje rozmowę i znów się nic nie dzieje. Nie ma żadnej dodatkowej linijki że chce ze mną o tym pogadać . POMOCY !!! Proszę.