[Problem] Problem z Worominem

Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym gry, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
X:\S.T.A.L.K.E.R. - Lost Alpha\appdata\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

[Problem] Problem z Worominem

Postprzez Franku w 28 Cze 2014, 11:10

Witam

Mam głupi błąd z Worominem i nie wiem jak go rozwiązać . Generalnie to 3 błędy . Pierwszy to gdy szedłem nad jantar to wziąłem od niego zadanie żeby sprawdzić co jest z Grebenem. Dotarłem do niego pogadałem i zabiłem bandytów obok wejścia na poziom na Jantar,potem chciałem z nim pogadać ,ale zaczął iść do wioski wiec pobiegłem za nim zabiłem bandytów i miałem z nim pogadać . Wgl nie chciał gadać i ciągle szedł a jak się zatrzymał w końcu to zabiły go szczury ,a zadanie nadal jest aktualne .Co przysporzyło dalszych problemów. Drugi błąd to gdy wracałem z baru po rozwaleniu śmigłowców,miałem z nim pogadać na przedmieściach prypci. Udałem się tam, podchodzę do niego i pytam czy ma jakieś zadanie dla mnie ,a on mi gada żebym najpierw skończył jedno -,- i nic wiecej z dialogu nie ma.Olałem go i pobiegłem do bazy powinności ,gdzie okazało się że niby Woromin mnie przysłał -,- i tam koleś dał mi zadanie. Trzeci błąd który uniemożliwia mi dalszą grę . Po wyjściu z X10 i wyłączeniu emitera ,dostałem zadanie by wrócić do Woromina bo chce pogadać ze mną,to tak zrobiłem. Wchodzę do baru podchodzę do niego ,nawiązuje rozmowę i znów się nic nie dzieje. Nie ma żadnej dodatkowej linijki że chce ze mną o tym pogadać . POMOCY !!! Proszę.
Franku
Kot

Dołączenie: 28 Cze 2014, 10:57
Ostatnio był: 25 Sie 2014, 18:27
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: TRs 301
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: Problem z Worominem

Postprzez Przemo89 w 28 Cze 2014, 12:03

już wcześniej też o to się pytałem i dostałem odpowiedź, żeby nie brać w ogóle żadnych zadań od powinności wtedy będzie lepiej, ale jak na razie to lepiej nie jest bo fabuła się ciągnie ale np. mam problem z sprzedaniem przedmiotów u tego za barem z powinności co naprawia broń :/ wszystkie przedmioty mam na czerwono, już nic nie mogę mu sprzedać, wgranie save'a innego też nie działa...to pewnie przez to że ustawiłem większy udźwig.. ale na Twój problem to tylko nowa gra (co nie jest dobrym pomysłem bo po wyjściu nowego patcha i tak będziemy musieli grać od nowa) lub wgranie save'a jeśli masz, bo ja nie miałem i grałem od nowa już bez brania misji od powinności. tymczasem gram w inne gry. I czekam na patch...
Przemo89
Kot

Dołączenie: 18 Maj 2014, 00:22
Ostatnio był: 25 Maj 2015, 13:31

Re: Problem z Worominem

Postprzez Franku w 28 Cze 2014, 12:13

Kuwa 3 raz przechodzić to samo :/
Franku
Kot

Re: [Problem] Problem z Worominem

Postprzez Przemo89 w 28 Cze 2014, 23:45

wiem, może się to wydawać dziwne i nudne, ale jeśli interesuje Cię ta gra to czemu nie. Robisz wszystkie misje szybciej, lepiej, wszystkie schowki pamiętasz itd. Dopiero potem zaczyna się wielka niewiadoma bo po Rostok Factory to jeszcze nie grałem także pewnie będzie ciekawie i bez błędów po patchu dlatego czekam ;)
Przemo89
Kot

Dołączenie: 18 Maj 2014, 00:22
Ostatnio był: 25 Maj 2015, 13:31

Re: [Problem] Problem z Worominem

Postprzez Franku w 29 Cze 2014, 10:58

Pierwszy raz grałem to doszedłem ledwo do wąwozu .Potem musiałem zrobić formata i terasz już wyszedłem z X10 i teraz ten błąd :/.Jeszcze tego stalkera nie przeszedłem wiec gram sobie na spokojnie ,ale kolejny raz tego wszystkiego nie chce mi się przechodzić.
Franku
Kot

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 36 gości