Dzięki za informacje.
Mam jeszcze kilka pytań odnośnie tego moda, jestem ciekaw odpowiedzi o ile to nie tajemnica
Każdy mod "ewoluuje" czyli jest zmieniany przez team. Czytałem co wprowadza ten mod do gry i lista jest bardzo długa.
1. Czy w AA2 też przewidujesz jakieś nowe zmiany po ENB ? (Chodzi mi o zmiany graficzne)
2. Czy przewidujesz zmiany np w zakresie możliwości grania freeplay, ale chodzi mi o granie swobodne a nie po zakończeniu gry. Zeby mozna było "szukać Strieloka" ale w wolnej chwili, wtedy kiedy mamy na to ochotę.
3. Czy przewidujesz dodać jakieś dodatkowe misje do tego moda ? (Wiem ze obecnie sa misje od róznych NPC - ze strony Wolności oraz Powinności, od Barmana i Sida, od Wilka, Naukowców itd) Jest ich całkiem sporo ale moze jakieś misje specjalne, tak aby sie nie zapętlały.
4. Czy jest szansa aby Strielok uzywał broni długiej w obu łapkach jak jest w CoP ? A nie tak jak obecnie ze mozna mieć krótka i długa.
5. Czy przewidujesz dodanie takich opcji jak plecak bądź spiwór ? Wiem ze są łóżka ale nieukrywam ze podczas misji zdobywania dokumentów z Instytutu zawsze robie ja w nocy bo sie nie moge wyrobic w dzień. Spać mozna w określonych miejscach a tak skoro nie ma emisji mozna byłoby sie walnąc gdzie sie człowiek chce (z dala od mutantów) i się przespać. W składzie nie mogłem bo cały czas był napis ze wróg jest w pobliżu
6. Czy przewidujesz dodanie jakiś przedmiotów które by zwiekszyły poziom immersji ? Na zasadzie zabijemy gościa, sprawdzamy co ma, zabieramy np jakies wartosciowe rzeczy które mozna sprzedac. Coś jak w Misery.
Wiem ze to zaczyna przypominać troche moją liste do Św Mikołaja w sprawie Misery ale jestem ciekaw w jakim kierunku mod bedzie sie rozwijał.
Czuje ze z Misery i AA2 jest troche jak z filmem Niezniszczalni z Sylwestrem Stalone.
Jak byłem nastolatkiem (dawno temu, przed wiekami) sławnymi aktorami byli Schwarzenegger, Stalone, Van Damme, Norris, Lundgren itd Kiedyś patrząc na mase trupów w filmie Commando oraz Rambo i kilku innych zastanawiałem sie jakby to było gdyby wszyscy pojawili sie razem. Potem uswiadomiłem sobie ile trzeba byłoby im zapłacić kasy i w związku z tym pewnie nigdy razem nie wystąpią. A tu prosze - trzecia część ich przygód ma wyjśc niedługo
Marzenia sie czasami spełniają wiec jestem po prostu ciekaw czy i w jakim kierunku pójdzie dalej ten mod.