Tak możesz usunąć kwiaty, w tym celu usuń wszystkie pliki build_details.dds z podkatalogów folderu gamedata\levels. Wówczas gra będzie korzystać z oryginalnych plików definiujących roślinność
-CRISTO- napisał(a):- Blowouty... To jest Priboi Story, odtwarza on w miarę realistyczne fale promieniowania.
ABC Mod to co innego, Priboi nie dodaje niepotrzebnych tysięcy zwierząt, mutantów czy bezmózgich zombiaków. Dlaczego Cię wkurzają? Pewnie nie wiesz jak sobie z nimi radzić.
Wiesz na czym polega wysokie promieniowanie? Wejdź sobie w takie pole a zaraz poczujesz, że coś się w Tobie gotuje. Dosłownie.
-CRISTO- napisał(a):barin: Ale chodzi Ci o patch 2.0 z nowymi mapami? Bo te były zapowiadane dopiero na poprawkę 3.0...
SaS TrooP napisał(a):Za mało mutantów, zwłaszcza zombali.
MeZZerschmitt napisał(a):a drzewa? kwiaty usunąłem ale zostały drzewa jeszcze, które szarpią moje nerwy. Jak je usunąć?
donciu napisał(a):-Blowouty. Co to ma być wogólę !? Brak atakujących mutantów , strasznie wysokie promieniowanie , no i te upadki NPC <lol> Zagrajcie w ABC Inferno , tam są prawdziwe blowouty. W priboju one są denerwujące , nie przerażające.
donciu napisał(a):-Gra potrafi wywalić na pulpit np. jak mnie zabiją czy podczas ładowania levelu , całkowicie przypadkowo.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość