M3Fis70 napisał(a):Chodzi o to, że nawet nie mam jak zacząć misji na Szewczence. CZEMU? Bo kastet zginął gdy ochraniałem Morgana dla Sowy.
M3Fis70 napisał(a):A po tej misji dla Sowy WYPAROWALI.
Pangia napisał(a):A Przyjaciela Stalkerów dostajesz od reputacji, a ta jest inaczej naliczana w Misery (ludzie mówili, że po zrobieniu już pierwszego zadania dla danej frakcji otrzymywali status jej przyjaciela i ustawiało tych drugich jako wrogów).
Crisu napisał(a):Po totalnym niewypale, jakim jest Lost Alpha, wróciłem do nieśmiertelnego Misery.
Nie wiem czy było to tutaj poruszane, a dokładnie w tej chwili za bardzo nie mam czasu i możliwości by poszukać, ale sprawa jest następująca: ląduję na pulpicie po rozmowie z porucznikiem w Prypeci. Chodzi o zadanie z zakłóceniami radiowymi, gdzie na samym końcu typek chowa się w lodówce. Do tego momentu wszystko śmiga tak, jak powinno, ale wybranie opcji dialogowej "Chodźmy" (jedynej opcji dialogowej w tym momencie) powoduje CTD.
Nie ma sensu bym wrzucał log, ponieważ nie ma w nim zupełnie żadnej informacji odnośnie tego błędu, jedynie miałkie pieprzenie.
Jest na to jakaś rada czy jestem w dupie?
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości