Voldi napisał(a):Co do SGMa, Pangia - nie wiem, czemu tak go odradzasz. Mi jakoś, jak pamiętam, wysypał się może ze trzy-cztery razy. A doszedłem mniej więcej do połowy (byłem tuż-tuż wyprawy do Prypeci).
To samo można powiedzieć o Lost Alpha. Dodaje ( z tego co dotychczas wiadomo) różne dodatkowe misje i lokacje, które jednak zostają wplecione do głównej fabuły jedynie ją urozmaicając i przedłużając, ale ogólnie historia Zony pozostaje bez większych zmian.
Zaś co do Lost Alpha, z tego co kojarzę od razu będzie można grać w nią w języku angielskim, ale zapewne forumowi tłumacze zrobią spolszczenie raz dwa
Voldi napisał(a):Spolszczenie się robi i uchylam rąbka tajemnicy (mam nadzieję, że mnie Góra nie zabije, prawda, Aticzku? ), że planujemy zdążyć równolegle z premierą. Może niekoniecznie będzie to spolszczenie "wycyckane" i dopieszczone, ale gra powinna ukazać się po polsku. A łatki polonizacyjne będą pewnie wdrażane razem z patchami do samej modyfikacji
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości