- Za ten post SekretZdzicha otrzymał następujące punkty reputacji:
- Szewczenko.
jazon napisał(a):Mam problem. Nie mogę porozmawiać z niektórymi NPC. Miedzy innymi Sową , słyszę jak do mnie mówią, ale nie wyświetla mi się żaden napis kiedy najadę kursorem na NPC, wciskanie F nic nie daje ;/ Wygląda na to jak by coś z zapisem się popsuło, bo na wcześniejszym zapisie gry wszystko działa normalnie. Miał ktoś podobny problem ?
P.S Zrobiło się tak po powrocie z wybicia najemników w podstacji.
Szewczenko napisał(a):@Don Wano
Masz rację bo skoro NPC może atakować kolbą to czemu i my nie możemy mieć tej opcji . Chociaż czy jest to potrzebne, trzeba się nauczyć chodzić od zasłony do zasłony i zwracać uwagę ile ammo mamy by zdążyć się schować.
Czyli w skrajnych przypadkach gdy np. strzelamy do kogoś/czegoś i zza krzaków wyskakuje nam jakiś mutant. Zamiast myśleć na poczekaniu co zrobić i popełnić błąd w stylu wyskoczyć zza osłony i narazić się na ostrzał lepiej wpakować mu nóż w między oczy.U snajper była by to mała pomoc gdyż nie zawsze zdążymy wyciągnąć naszą 2-gą broń.
Szewczenko napisał(a):Rozwiązałem jeden pojawił się drugi teraz nie mam jak zapłacić za Wana bo nie ma przywódcy bandytów.
Szewczenko napisał(a):Gdyby pojawiał się na mapie to pokazywało by mi go jako cel a ja wo gule nie mam go zaznaczonego
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości