- Za ten post SkullDagger otrzymał następujące punkty reputacji:
- MrFler.
RadekNioch napisał(a):A to nie jest tak że większość ulepszeń nic nie daje?
Krzyk19 napisał(a):1. Czy moi kompani kiedykolwiek awansują np. Mrówka awansuje do stopnia ,,doświadczony"?
2. Jak się bronić przed śmigłowcami? Nie zamierzam dłużej się ukrywać.
3. Jaki jest ostatni bonus? Ten, który dostaje po zdobyciu 9000xp.
4. Czy istnieje sposób, aby tanio zdobyć egzoszkielet, bo w schowkach go nie mogę znaleźć.
5. Czy modyfikacje egzoszkieletu są takie same jak w CoP? Dokładnie to chodzi mi o możliwość biegania w nim.
6. No i ostatnie pytanie. To przerażające, ale gdzie bym nie poszedł tam mogiła. Dosłownie wszędzie mam mogiły pełne trupów. Przejść się nie da. Jest możliwość skasowania tych ciał?
Krzyk19 napisał(a):Piszę tutaj też dlatego, że sam mam kilka małych pytań.
1. Czy moi kompani kiedykolwiek awansują np. Mrówka awansuje do stopnia ,,doświadczony"?
2. Jak się bronić przed śmigłowcami? Nie zamierzam dłużej się ukrywać.
3. Jaki jest ostatni bonus? Ten, który dostaje po zdobyciu 9000xp.
4. Czy istnieje sposób, aby tanio zdobyć egzoszkielet, bo w schowkach go nie mogę znaleźć.
5. Czy modyfikacje egzoszkieletu są takie same jak w CoP? Dokładnie to chodzi mi o możliwość biegania w nim.
6. No i ostatnie pytanie. To przerażające, ale gdzie bym nie poszedł tam mogiła. Dosłownie wszędzie mam mogiły pełne trupów. Przejść się nie da. Jest możliwość skasowania tych ciał?
Tak jak S.T.A.L.K.E.R. tak też i tu za wysiłek i cierpliwość jest nagroda, a ja jestem bardzo hojny.
Krzyk19 napisał(a):Pangia, ale czy ja coś mówiłem o zmianach? Miałem na myśli ciekawe, dziwne i śmieszne eksperymenty.
Krzyk19 napisał(a):Oby tylko moje eksperymenty nie zakończyły się jakimś błędem lub jeszcze większą liczbą bugtrapów.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości