inzkulozik napisał(a):Chyba właśnie przez to napalanie się na Czarnobyl wielu się zniechęca, bo myślą, że po odpaleniu gierki będą za 5 minut biegać choćby z kałachem po elektrowni... a tu wielki klops, bo do niej droga bardzo daleka i trzeba zaczynać od śrubki w Kordonie
matrix991 napisał(a):Co zrobić aby tą grę przejść??I wczuć się w jej klimat ?? Przed zakupieniem gry i kompa strasznie się nakręciłem na tą grę. Te laboratoria o których czytałem ten klimat....ale coś w ten klimat nie potrafię się wpasować.Jak nie ma w co grać to zawsze wgrywam stalkera wmawiam sobie że chcę to przejść...ale gdy dochodzę do rozpoczęcia gry coś się dzieje i brzydzę się tą grą( jak dla mnie lepszy klimat ma ta misja w Call of Duty 4 gdy jesteśmy w Prypeci)...taka nudna z początku.Te AI przeciwników.Walę w kolesia cały magazynek a on dalej śmiga nie wzruszony(może u mnie tak tylko jest).Możecie mi coś poradzić ?? Czy dalej ta gra nabiera smaczku i robi się ciekawa? Czy z początku zawsze tak jest? Czy dopiero dalej ta gra się rozkręca(Prypeć itp.)Proszę o sugestie bo ja ubolewam nad tym że nie potrafię w to zagrać
Powróć do Pytania i odpowiedzi
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 16 gości