- coś się czasem chrzani z granatami - niektóre granaty tego samego rodzaju i w takim samym stanie dublują się w ekwipunku, albo i potrajają; jednocześnie k4 albo scroll (next weapon) nie powoduje, że actor bierze granat w ręke. Działa upuszczenie i podniesienie znów, ale nie zawsze, czasem trzeba kilka razy, na pewno zaostrzyło się w stosunku do vanilli
Nie wiemy czemu tak się dzieje, ale wystarczy jeśli wciśniesz Y(zmiana rodzaju amunicji). Wtedy granaty są grupowane już poprawnie.
Tormentor napisał(a):
1. W Magazynach Wojskowych Powinność zaatakowała Wolność. Przez pewien czas, wszyscy z Duty strzelali przez mur, który przecież z tego co pamiętam zostaje wysadzony. Ścianka po jakimś czasie znalazła się w powietrzu i tam ciągle wisi hehe.
2. Nie mogę gadać z Łukaszem na temat misji typu Zabij Szpiega. Nie mam ich po prostu, to samo z Maksem, nie chce mi dać zadania z PenDrivem.
(...) w prawym dolnym rogu zielona ikona łóżka (...)
Tutaj nie jestem pewien czy dobrze zrozumiałem. Chodzi o detektory artefaktów, które otrzymujemy od nich za zadania?
[level changer]
A można w takiej sytuacji wcisnąć ESC i pozostać na Wysypisku? Pytam, bo zawsze z Doliny Mroku szedłem na Kordon przez bramę, nie wracając na Wysypisko i nie wiem jak ta sytuacja wygląda.
[section 'wpn_val_arena(svoboda_light_outfit)]
Do tego kukniemy, bo widocznie brakuje wpisów w new_arms. Reszta wylotów to po prostu kaprysy i szaleństwa x-ray'a.
Plaargath napisał(a):Nie, nie, już tłumaczę. Chodzi o to, że przykładowo dostaję od Barmana questa na dostarczenie kotleta czy tam innego artura.
Cholera, teraz sobie przypomniałem, już po całej tej gonitwie, że ten new_arms, o którym piszesz to był jakiś ltx, w którym chodziło o ogf'y, a nie o logikę, nie, dobrze pamiętam? I to o to się rozchodzi? Żech se poszperał...
No, to na koniec dodam tylko jeszcze jeden pean pochwalny - na temat ciemności.
Generalnie sprawa wygląda tak, że w pliku new_arms są zawarte wszystkie wariacje wszystkich hudów broni/detektorów itp do wszystkich kombinezonów w grze. Najwidoczniej jest jakiś typ Val'a, który występuje TYLKO na arenie i nie ma do niego dopisanych wariacji kombinezonów.
No, miałeś "szczęście", bo czasami może zdarzyć Ci się noc przy pełni księżyca, gdy wszystko jest pięknie oświetlone srebrno-niebieskim blaskiem. Zależy od cyklu pogodowego na jaki natrafisz.
Gorianov napisał(a):Czy ma ktoś link do torrenta ?
Chciałbym pobrać tego moda, ale ściągając z MODDB pisze że będzie się pobierało 7godzin.
Owitz napisał(a):Gorianov napisał(a):Moze komuś się przyda w Dziczy znalazłem kałacha specnazu na wypasie wypadło z jednego koelesia, na wysypisku szukajcie a znajdziecie pod drzewem fajny kombinezon do tego w dolinie mroku koło spalonego samochodu leży sobie w skrytce beryl o0 co w tej części gry jest po prostu rajem w zonie hehehehe.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości