Regulamin forum
Dział "Modyfikacje Gotowe" służy do dyskusji o modyfikacjach, które już są stworzone lub do zadawania pytań na ich temat. Znajdziemy tutaj również linki do ściągnięcia modyfikacji (które powinny, a raczej muszą być w pierwszym poście tematu danej modyfikacji).
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu - koniecznie w tagu [CODE].
Przy cytowaniu plików *.LTX stosować tag [SYNTAX="ini"], przy cytowaniu plików *.script [SYNTAX="lua"] a przy cytowaniu plików *.xml - [SYNTAX="xml"].
Lokalizacja logów: Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\logs\xray_nazwaużytkownika.log Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\logs\xray_nazwaużytkownika.log Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Call of Pripyat\_appdata_\logs
Pytania na temat modyfikacji zadajemy w wątku dla niej stworzonym lub tworzymy nowy, jeśli takowego nie ma.
Gdy chcemy założyć nowy wątek, obowiązkowe jest przeczytanie tego tematu.
Stalkercell nie wiem jak teraz jesteś ze świtem ale możesz zrobić u nich jeszcze middle na diabelskie kwiaty czy jakoś tak da co go taki koleś na końcu tunelu jakieś takie imię migel, miguel czy jakoś tak.
@DrPunk - jeszcze jeden ładunek jest w lokacji Jupiter, na terenie posterunku, gdzie są Bandyci (misja związana z urodzinami Kardana, dług Wano).
Co do Świtu - olałem ich. Poszedłem do Prypeci. Z FAQ na sigerous.ru wyczytałem, że po X-8 będzie można iść do Doliny Mroku. Ciekawe, co tam może czekać...
Co tam czeka. Dalszy opis w spoilerze by nie psuć komuś zabawy.
:
nocni stalkerzy (czy jakoś tak) -taka frakcja. Zrobisz dla nich trochę zadań, zajdziesz do x18, a tam zobaczysz co będzie. Z doliny mroku w odpowiednim czasie dostaniesz się na magazyny i tam też zrobisz trochę zadań po których wrócisz do doliny mroku by wykonać kolejne zadanie dla nocnych stalkerów
Problem! Otóż podczas gry w naszego ukochanego sirgius moda wychodzimy na bagna, tak? Przy placu maszynowy są miny i trzeba ponoć zdobyć detektor min. I nie wiem kiedy się to zadanie uruchamia.
Chciałem zespawnować sobie samochód, czytałem, że w SGM 2.2 spawner jest dodany tylko wymaga wpisania w linii komend polecenia -test lub -cheat_mode, cokolwiek bym w skrócie do odpalenia gry nie wpisał skrót nie odpala gry, w menedżerze nawet przez sekundę nie pojawia się proces xray.exe, wpisuję to w poprawnym miejscu, macie jakieś wskazówki?
Hadam - nie pamiętam już dokładnie, dawno grałem. Acz sprawdź jeszcze PDA, bo zadanie chyba pojawia się tam automatycznie, kiedy dostajesz zadanie zdobycia bazy bandytów na bagnach.
master husky napisał(a): wpisuję to w poprawnym miejscu
Na pewno poza cudzysłowem a nie w środku?
Dokładnie, ściągnąłem i zainstalowałem jakiś GOTZ, i jest spawn menu działające i po polsku ale samochodów nie ma więc dymam pieszo lub płace NPCom za podróż.