- Za ten post StefanStrielok otrzymał następujące punkty reputacji:
- Generał Golonka, kajzerPL.
Moderator: Realkriss
po obu stronach są stare domy. Z ciekawości postanowiłem wejść do jednego z domów
wychodziłem spojrzałem na szafę a z pod niej wystawał sznurek podszedłem do szafy
niezadbany
Zabrałem się za przeszukiwanie szuflad i szaf.
Nie było w nich nic.
Wydobywał się z niego nieprzyjemny zapach zepsutego jedzenia.
czytałem to co było w niej napisane niestety nic się nie dowiedziałem bo była wilgotna
Otworzyłem swój plecak i wrzuciłem dzienniczek.
Szedłem tak , aż doszedłem do lasku mogłem iść dalej dróżką lub wejść do lasku wszedłem jednak do lasku.
wydarłem się Stój ! Spytałem się przed czym ucieka a on jąkając się odpowiedział to nie czas na gadanie wiejmy stąd. Odpowiedziałem dobrze nie próbuj żadnych sztuczek.
Odeszliśmy więc.
wyciągnołem
uciekał przed dzikiem musiał zostawić wszystko żeby dać radę uciec
trochę RU
Szedłem tak przez 40 minut
Zabrałem karabin leżącemu i zacząłem go przeszukiwać nie znalazłem u niego nic ciekawego. Spytałem się ich kim nic nie odpowiedzieli. Po chwili spytałem jeszcze raz ale głośniej kim jesteście ?
Na początku myślałem że to mutant więc złapałem za nóż żeby się jakoś obronić i schowałem się za drzewem biegło to w moją stronę serce biło mi coraz szybciej i byłem przerażony.
Na początku myślałem że to mutant. Złapałem więc za nóż żeby się jakoś obronić i schowałem się za drzewem. To coś biegło w moją stronę, serce biło mi coraz szybciej i byłem przerażony.
Universal napisał(a):Nie jestem do końca pewien co powoduje, że ludzie umieszczają tu swoją "twórczość". Czy to OŚ i ŚP, czy potrzeba rozwijania wątków z gry? Dziwne to trochę, wydaje mi się, że kiedyś tego nie było. W sumie to dobrze, mogę się uczyć na cudzych błędach.
Powróć do Teksty zamknięte długie
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 18 gości