tytan900 napisał(a):możesz trochę screenów wrzucić ?
Ja Ci mogę dać screena.
Czego innego oczekiwałeś? Facet robi nowe questy, nawrzucał w ch♥j broni, chciał dać mapę, ale coś mu nie działa i na razie jej nie będzie (przynajmniej gdzieś coś takiego czytałem). Trudno zescreenować coś ciekawego, co najwyżej wgląd w PDA z nowym zadaniem.
Cromm Cruac napisał(a):Nie no, jak robisz to od 5 lat i się na tym znasz, to jest to bardzo łatwe
Tu się pewnie rozchodzi o to, że względnie łatwo jest wprowadzić nową broń do gry (mając, oczywiście, wszystkie potrzebne pliki, bo wkleić sobie broń to nie sztuka, gorzej zrobić nową broń
) czy napisać zadanie - chociaż do tego akurat potrzebna jest pewna wiedza w programowaniu w jakimś-tam języku, nie wiem, czego tam X-Ray używa, ale jak dopisywałem nowe bronie do Żwawego, to wpisanie mu dwóch pistoletów zajęło mi parę godzin, przy czym większość czasu straciłem na ogarnięcie dialogów (najprościej w tym wypadku o wywałkę z brakiem dialogu czy to przy kupnie, czy przy sprzedaży, czy przy losowaniu broni, czy przy wykupieniu wszystkich broni… mnóstwo okazji do zrobienia błędu). Skoro nawet ja ogarniam, o co chodzi (a miałem problemy z TurboPascalem), to chyba każdy człowiek mający trochę większą wiedzę o komputerze niż ograniczającą się do jego włączenia i znalezienia Pasjansa by potrafił to zrobić.
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!