Moderator: Realkriss
RadekNioch napisał(a):Okej, przeczytałem, i jest parę błędów:
Nie przedemnie tylko przede mnie,
nie krzyknęłem tylko krzyknąłem,
nie wyplówając tylko wypluwając,
nie korytażami tylko korytarzami,
nie niewiadomo tylko nie wiadomo,
nie schotguna tylko shotguna a najlepiej po polsku - strzelbę,
nie podeszłem tylko podszedłem,
nie kałóży tylko kałuży,
nie drógą tylko drugą,
nie szmaciaż tylko szmaciarz...
Nie będę dalej wymieniał, bo jest tego mnóstwo - a przecież i w Wordzie i na forum podkreślone są błędy, po prostu edytuj post i wszystko będzie podkreślone...
Czas zjadałeś literę albo zmieniałeś kolejność znaków, np. "pdwójnie", albo nie dopisałeś polskiego znaku, np. "żebys"...
Napisałeś RP'k nie wiem czemu, użyłeś kilka razy łeb - zastępuj to czasami głową, facjatą, twarzą czy czymś w tym stylu, używanie słowa niezbyt poprawnego czyli "czopie" kilkukrotnie też nie jest zbyt mądre.
Ogranicz wielokropki gdyż na większą skalę niezbyt ładnie to wygląda, strasznie dużo dawałeś też przecinków, następnym razem postaraj się wstawić tam jakiś wyraz albo zakończyć zdanie.
M. in. Po zdaniu "Opowiada Żwawy zaczynając płakać" powinna być kropka.
Za to historia jest epicko wymyślona, zaczyna się niewinnie, potem robi się dziwnie a na końcu wszystko wychodzi na jaw i czuć ze to finał, czekam na więcej no i oczywiście kozaczek.
P.S. Nie dawałem cytatów w Quote oraz oddzielałem ważniejsze rzeczy enterami ponieważ moim zdaniem post jest bardziej przejrzysty.
RadekNioch napisał(a):Powiedzmy że DZIĘKUJĘ, DO WIDZENIA. Nadal nie wiem co sądzić o Waszym kolegowaniu się z Majorem (o ile w ogóle jesteście inną osobą), ale fajnie że chociaż zwróciłeś uwagę na mój post, chwała Ci za to. Co do dalszego pisania - jeszcze raz powtarzam, patrz na podkreślone wyrazy, to jest podstawa. O problemach z programem pisz na pw, może pomogę, ewentualnie napisz posta na forum bo są tutaj znawcy
StalkerCell napisał(a):Nie ma "pochwy na pistolet", jest kabura. Pochwa kojarzy mi się z historią i biologią, ale z militariami nie...
Powróć do Teksty zamknięte długie
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 13 gości