Hey Vandr....miałem chwilkę i zainstalowałem z ciekawości AA....i mod mnie powalił...Pogoda, tekstury budynków i roślinności, broni to coś przezajebistego, do tego klimatyczna muza; SoC nabrał zupełnie innego charakteru, aż zachciało mi się znów poszwędać po Zonie. Graficznie mod porównywalny do Misery 2.0. Gratsy i ....dzięki
.
Żeby nie kadzić i żeby nie było za prosto mam tez parę pytań...
Zainstalowałem AA do tego 2 fixy i Arsenal moda pod Autumn Aurora z MODDB, pod wersję Soc. 1.06, po zmianie ustawień wszystko hula na max ustawieniach...ale....: zauważyłem że NPCs zachuwują sie nieco inaczej. Z wioski kotów Żwawy pobiegł z pistoletem na posterunek wojskowy ze strasznym okrzykiem na ustach, ale długo nie biegł, a mój quest dla niego w poszedł w p....u. Do tego reszta Stalkerów z wioski dzielnie go dopingowała, ale tylko zza płotu, mięczaki
- takie coś w SoC widziałem po raz 1.... Na wysypisku podobnie, Lis ( chyba) ten z dużych baraków gdy pomogłem odeprzeć atak bandyterki, nerwowo lata po całym hangarze ze swoimi ziomami, że nie da się z nim nawet pogadać....Bug...? Do tego przy próbie handlu z NPC's kupują ode mnie złom, płacą, ale po chwili wszystkie kupione rzeczy im wypadają na ziemię...Da sie coś z tym zrobić?
Sprawa 2: znalazłem w gamedacie AA masę nowych broni, a jestem pod koniec wysypiska, i o kompletnie nic nowego się nie potknąłem - kiedy pojawią się nowe giwery w fabule...? Pzdr