smoq2 napisał(a):Bardzo cenna uwaga. Postaram się dodać trochę więcej informacji na temat oddziału przy wybieraniu zadania.
frosth napisał(a):Zauważyłem dziwną zależność, że mniej problemów sprawi mi wersja z AF i mimo iż mniej fps to płynniej działa.
I jeszcze jedno pytanie: czy stabilność jest naprawdę lepsza czy mod dalej będzie łapał chcice na crashowanie gry co 10 sekund i psucie każdego autosave'a, jakiego uda się jej zrobić?
Smoq-u, a otrzymałeś odpowiedź, od shoker teamu, odnośnie pozyczenia ichniejszego baru?
1. Czy to normalne że gdy dołączam do frakcji (Czyste Niebo) to nie dostaje od nich żadnego wyposażenia? W wanili CS dostawało się jakąś broń, pancerz, naboje oraz kilka apteczek a tutaj nic, czy tak ma być by było trudniej zdobyć to wszystko czy coś źle zrobiłem?
2. O co chodzi z tymi wszystkimi okrągłymi punktami na mapce w pda, wiem że są to obozy ale jak np. sprawdzić który należy do mojej frakcji? Na bagnach i ogólnie całej mapie mam większość na żółto, czy to znaczy że te "obozy" są do przejęcia czy po prostu ich nie da się przejąć? Na bagnach np. jest jedno takie miejsce w którym nie ma nic oprócz ogniska i kilku skrzynek a gdy wezwe posiłki przez radio to pojawia się komunikat że już idą ale coś nie dochodzą Gdyby ktoś mógł to niech proszę objaśni mi to wszystko. Przepraszam za ciągłe pytania
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości