a tyle latek ma każdy w internetach i kilometr w bicepsie
MetalowyStalker napisał(a): gdy wyskoczy ci kiedyś zza rogu jakiś palant z maczetą gdy będziesz szedł z żoną i dzieckiem ( zakładając że posiadasz rodzine jeśli twój wiek jest prawdziwy ) to będziesz żałował że nie masz się jak obronić.
To nie ja mam stany lękowe skutkujące potrzebą posiadania broni palnej i nie muszę się nigdzie wyprowadzać. Zresztą pisałem już,że mieszkam w Nowej Hucie.Najlepiej wyprowadzić się na wieś, tam nie ma takich problemów że trzeba mieć broń palną by czuć się bezpiecznie (w mojej dzielnicy broni nie potrzebuje
każdy w internetach jest super bohaterem także sorry bardzo.
Terminus napisał(a):2. To zwolennicy broni palnej mają stany lękowe, które chcą leczyć posiadaniem broni, na którą zwykle ich i tak nie stać. (Marzeń o klamce za "stówę" nawet nie skomentuję).
3. Jeżeli ktoś uważa, że tylko broń palna da mu "siłę" do "obrony rodziny" przed jakimiś egzystującymi jego umęczonym umyśle zagrożeniami (za dużo GTA najwyraźniej) ...
BJ Blazkowicz napisał(a): Zapominają że broń i samo strzelanie to też sport.
Nie wszyscy mają dość siana żeby mieszkać w bezpiecznych dzielnicach miast panie architekcie.
i co? Zastrzelisz ich? Skoro piszesz, że straszak ich nie wystraszy to rozumiem, że Twoje podwórko rabują profesjonaliści, którzy odróżnią odgłos 6mm pistoletu hukowego od dźwięku strzału z prawdziwego Walthera za ok. 2000zł ....4 razy próbowali mi obrobić podwórko
MetalowyStalker napisał(a):haha, ale mam z ciebie ubaw facet, teraz mnie rozbawiłeś totalnie porównując cywila do żołnierza
Użytkownicy przeglądający to forum: svt07 oraz 1 gość