Rozmawiałem z każdym handlarzem, każdą ważną postacią w grze, przeszukałem ciało ducha w X16, sprawdziłem nawet WSZYSTKIE zwłoki Stalkerów w Kordonie, a jest ich tam dzięki mnie ze 100 i nic. Nie dysponuję savem sprzed lub z X16 bo nadpisywałem... Wygląda na to, że będę musiał użyć buga z Gaussem jeśli będę chciał mieć true end. A co konkretnego mówił przewodnik? Dawał jakieś zadanie, mówił coś o nas(striełoku) itp?
//
@Nieznany wyprzedziłeś mnie z Gaussem
//
A jednak znalazłem save z X16! I to jak już wszystkich stamtąd wykurzyłem! Jakiegoś farta mam, byłem pewien, że nie mam sevów z X16-stki. Wielkie dzięki za pomoc.
//
No i tak: najpierw cofnąłem się do czasu gdy byłem w tym X16. Przeszedłem całe, dochodzę do Ducha i dalej nic. Nie uzyskuje żadnych informacji o Przewodniku, nie mam tam jego żadnego pendrive, on ma przy sobie tylko pistolet i parę naboi do niego.
No więc wczytałem mój najnowszy save, ten gdy już długo po X16 jestem, poszedłem tam znowu, dochodzę do Ducha i znów nic, żadnych info nie uzyskuje, nic. Może jak pójdę do Agropromu to spotkam tam doktorka? Bo ja już byłem 2 razy w Agropromie, raz odwiedzając skrytke Striełoka i raz przeszedłem po prostu cały, nie odwiedzając jej. Zresztą o tym już mówiłem. Macie jakieś pomysły? Co jeszcze mogę zrobić?