FATAL ERROR
(...)
[error]Arguments : Can't open section 'ac'. Please attach [*.ini_log] file to your bug report
stack trace:
0023:7253510C MSVCR80.dll, memcpy()
0023:00A14182 xrCore.dll, NET_Packet::w()
0023:00A141C6 xrCore.dll, NET_Packet::w_float()
! ERROR: SV: can't find children [25964] of parent [1235500696]
stack trace:
Wesker napisał(a):1.Udało się może komu znaleźć jakąś z ukrytych broni? Za M24 zlazłem pół Jupitera (,,Idź na Zachód", mówili... mam powody, by nie ufać zmysłowi orientacji Trapera), nawet profilaktycznie przeszukałem jego lokalizację z pierwszej Mizerii a tego jak nie było, tak i nie ma. Szulga twierdzi, że w okolicach Popieliska jest pono jaki karabin szturmowy, ale i tam nic nie znalazłem (anomalie trochę utrudniają). A Loki niby coś ma, ale gdzie- nie wie.
typowy wywał silnika x-ray spowodowany dotarciem do 'limitu' obiektów które mogą zostać zasavone
n1ck napisał(a):mam głupi zwyczaj wciskania F5 co pięć minut
Wesker napisał(a):3. Da się jakoś naprawić stosunki z frakcją? Wystarczyła jedna akcja ze schowkiem Powinności, żebym został Przyjacielem Wolności i wrogiem publicznym Czarno-Czerwonych (co ciekawe, Szulga wciąż chętnie rozmawia). Boję się trochę, że jak spróbuję dla nich wykonać jakiś quest, to nie tylko nie zmieni ich nastawienia, ale jeszcze Wolnościowcy się na mnie rzucą.
Salciarz napisał(a):Nie wiedziałem, że bandyci ciągają do Zony swoje dzieci ;/
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości