SkullDagger napisał(a):Powiem jedno: GP100 - ten rewolwer wymiata, trzy strzały, trzech zabitych:) Kombinezon najemnika to dla niego kołderka dziecięca:) A "na papierze" ma dość niskie obrażenia.
I taki mały triczek, choć pewnie wielu tak juz robi::
djcycu napisał(a):Ok, ktoś tu pytał gdzie można kupić Sako TRG. Otóż sprzedaje go Sowa i nie tylko to. Dojdą także niektóra broń Żwawego oraz kilka fajnych smaczków jak np. FN2000 jaki nosi Gonta (z kolimatorem bez granatnika). Nie jestem dokładnie pewien po którym osiągnięciu Sowa otwiera tak ogromne zaplecze sklepu ale wydaje mi się że po tym jak sprzedamy mu większość informacji.
sledz napisał(a):@Authentic96
Jasne że mogą być dwa celne strzały to nie byłby już jeden strzał.
Gauss
assire napisał(a):Gram snajperem a snajperek u mnie nigdzie nie ma U Sowy parę razy widziałem Kar98 i DMRa, a tak to nikt snajperek nie ma. Jak rozwaliłem najemników to też nie mieli nic fajnego poza FN2000 w kamuflażu. Ale za to Saigę miałem już od początku gry - przy ataku na Szewczenkę jeden z bandytów ją miał, z optyką na dodatek.
Pójdę i rozwalę najemników w magazynach podstacji, może oni będą mieli coś fajnego - snajperskiego.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość