djcycu napisał(a):@Shael, brak pamięci. Nie wiem ile Misery potrzebuje ale brakło ci by wczytać na dynamicznym oświetleniu. Graj na statyku a po zmianie na 64 spróbuj dynamiczne.
FATAL ERROR
[error]Expression : assertion failed
[error]Function : CMapManager::AddRelationLocation
[error]File : D:\prog_repository\sources\trunk\xrGame\map_manager.cpp
[error]Line : 126
[error]Description : !HasMapLocation(sname, pInvOwner->object_id())
jazon napisał(a):Co jest w schowku w spalonym gospodarstwie ? Tam jest taki ogień ze chyba tylko w kombinezonie naukowców można tam sie dostać.
Wylot po tym jak w misji z badaniem źródła promieniowania psi w tunelu, chciałem wziąć itemy ( bo zdążyłem wcisnąć F i wylocik ) z półki meblu który znajduje w pokoju obok którego lata ta anomalia elektryczna
Właśnie jestem na terenie fabryki Jupiter. Pierwsza poważna wada i uwaga - chłopaki, nie wiem, który z was wpadł na taki pomysł, ale za zawalenie tego miejsca spawnem wszystkich możliwych potworów pomysłodawca powinien mieć zrobioną lewatywę kwasem siarkowym Noż kur... Popieprzyło kogoś?? Przecież w ten sposób zabito... Nie, ZAMORDOWANO cały klimat tego miejsca - dajcie znać temu typowi, że ma karnego kaktusa jak stąd na Wenus... Czy da radę to zmienić w patchu? To jest moja uwaga, która bardzo proszę, aby została uwzględniona... Ucieszyłby mnie fakt, gdyby ktoś jeszcze się pod tym podpisał.
...jak można było coś takiego zrobić
trojanuch napisał(a):Wylot po tym jak w misji z badaniem źródła promieniowania psi w tunelu, chciałem wziąć itemy ( bo zdążyłem wcisnąć F i wylocik ) z półki meblu który znajduje w pokoju obok którego lata ta anomalia elektryczna
Możecie mi dać sava przed wejściem do tunelu? Już dawno miałem naprawić ten problem - ciągle brak czasu. Będę miął sava to zrobię to 'od ręki'.
Dzięki wielkie z góry!
[error]Expression : fatal error
[error]Function : CModelPool::Instance_Load
[error]File : D:\prog_repository\sources\trunk\Layers\xrRender\ModelPool.cpp
[error]Line : 117
[error]Description : <no expression>
[error]Arguments : Can't find model file 'actors\stalker_bandit\stalker_merc_10.ogf'.
FATAL ERROR
[error]Expression : fatal error
[error]Function : CInifile::r_section
[error]File : D:\prog_repository\sources\trunk\xrCore\Xr_ini.cpp
[error]Line : 502
[error]Description : <no expression>
[error]Arguments : Can't open section 'up_sect_firsta_galil'. Please attach [*.ini_log] file to your bug report
stack trace:
Takie może banalne pytanie ale dla pewności zapytam. Uruchamiasz gre jako Administrator ?
Odnośnie pacha i nowej gry. Nie mam pojęcia.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość