Dzięki za odp.,
frosth, Kozaczka już postawiłem.
Juraszka napisał(a):a tak na poważnie, jak to się stało, że tylko 10 GB wolnego masz?
Dysk 160 GB, z czego partycja D ma 120 GB, z czego 80 GB zajmuje Steam, 6,5 GB ToCA Race Driver 3, w którą nie gram, bo kierownica mi strajkuje, 4,5 GB GTA San Andreas, w które nie gram, bo "nie mam smaka na GTA", a 1 GB moje dokumenty, które przeniosłem na D, bo na C brakowało miejsca (rekord na C to 200 MB wolnego, aktualnie 1,6 GB), a reszta miejsca rozeszła się na różne różności.
Juraszka napisał(a):Jako, że ktoś twierdził, że nie będzie na co wydawać kasy, to podnieść cenę za naprawę można
Znowu - tylko żeby nie zrobić tak, że naprawa broni jest mniej opłacalna niż kupienie nowej.
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!