M3Fis70 napisał(a):-Jak bardzo zwiększają się wymagania gry? tzn. dużo nowych elementów, tekstur czy tylko npc. w uj.
M3Fis70 napisał(a):-Fabuły nie ma, ale mogę dołączyć do dowolnej frakcji i zdobyć zonę, ale żyć życiem samotnika i nic nie robić poza piciem?
SkullDagger napisał(a):Doszło duzo skryptów i nawet przy 8gb ramu są przycinki, wiec wymagania chyba wysokie, grafika też ulepszona.
RadekNioch napisał(a):I witam serdecznie, jestem po raz pierwszy na forum jako zalogowany
RymuFanatyk napisał(a):Czy mógłby ktoś podać link do najnowszej wersji The Faction War? Wybaczcie że zadaje to pytanie ale ten temat ma ponad 600 stron i nie wiem na której znajduje się link.
Dark Dante napisał(a):A proszę cię bardzo Sam ma starą maszynę i musiałem coś poszukać i polecam to nie tylko do stalkera ale też np. do Call of Duty Black Ops bo tam to miałem pokaz slajdów. Program też świetnie daje sobie rade w multi. Poza tymi dwoma tytułami nie testowałem ale na pewno wiele tytułów udźwignie.
smoq2 napisał(a):Czy ktoś widział coś takiego?
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości