Ja mam konto na epulsie i na fotce. Nie dlatego, że chciałbym kogoś poznać przez internet. Na epulsie głównie dlatego, że mam wielu znajomych którzy mają tam konta i często ktoś podeśle mi nicka jakiegoś wykręta ze śmiesznymi fotami i opisem, co poprawia mi humor. Na fotce od czasu do czasu oglądam zdjęcia fajnych lasek z okolicy. Na obu kontach mam po jednej fotce wyraźnie przedstawiającą moją twarz i resztę, bez żadnych pieprzonych photoshopowych tricków, tak, że widząc mnie na zdjęciu wiesz dokładnie jak wyglądam. Nie mam za to żadnego opisu. Jesteś w błędzie kowek, że ktoś ma Cię poznać po twoim wnętrzu. Nie da się tak przez internet poznać 'wnętrza' człowieka. To co napiszesz o sobie nigdy Cię nie odzwierciedli, to będzie tylko to co sam o sobie myślisz.
Nie sądzę by ktoś potrafił ocenić moją osobowość znając mnie tylko ze szkoły, czy po kilku spotkaniach przy piwie, a co dopiero przez internetowy serwis typu fotka. Umieszczam swoje zdjęcia i oceniam zdjęcia innych, nie ich opisy. Zresztą w większości przypadków lepiej nie czytać tych opisów, bo rzeczywiście są tak kretyńskie
Nie poświęcam na to "całych dni" ani nie siedzę z 'drżącymi dłoniami' czekając na komentarz czy ocene, także ostrożnie z tymi określeniami typu 'pokemony' bo jest jednak garstka ludzi, którzy się poprostu dobrze bawią, nie tworząc przy tym swojej drugiej wersji nie mającej nic wspólnego z oryginałem w realnym świecie, tak jak często bywa w internecie, w tym również na
forach