Ja moge tylko moda pochwalić, bo jest genialny i wreszcie czuć atmosfere...niestety ściągnołem moda sound.overhould(czy jak sie to tam pisze Jezyk) i lipa...crash bug :/
Mod wygląda mi na świetny, ale czy będzie mi działał z trade modem? Co prawda trade mod nie potrzebował podmiany żadnych plików, jednak wolę się Was zapytać o zdanie, niż potem reinstalację gry robić.
mod jest ok jednak jak dla mnie zachody słonca zbyt czerwone i w tym miejscu cały realizm jakby sie trochę zatraca;/ Reszta jak najbardziej ok
[error]Expression : ovi
[error]Function : CSoundRender_Source::LoadWave
[error]File : D:\xray-svn\xrSound\SoundRender_Source_loader.cpp
[error]Line : 70
[error]Description : Invalid source info:
[error]Arguments : d:\s.t.a.l.k.e.r. - shadow of chernobyl\gamedata\sounds\material\dead-body\collide\hithard01hl.ogg
Zainstalowałem moda, gra działa, ale nie widzę żadnej różnicy w pogodzie i kolorystyce. Czy żeby mod działał trzeba zacząć nową grę?
PostWysłany: Dzisiaj
Trojanuch taki jest o to error
Cytat:
[error]Expression : ovi
[error]Function : CSoundRender_Source::LoadWave
[error]File : D:\xray-svn\xrSound\SoundRender_Source_loader.cpp
[error]Line : 70
[error]Description : Invalid source info:
[error]Arguments : d:\s.t.a.l.k.e.r. - shadow of chernobyl\gamedata\sounds\material\dead-body\collide\hithard01hl.ogg
Tylko, że to co rozumuje z tego errora to wychodzi błąd z plikiem (dźwiękiem) dead-body/collide/hithard01hl.ogg tylko, że tak
1 Nie przypominam sobie, żeby taki dźwięk był w sound overhould
2 Większość dźwięków wywaliłem (te które były z moda) i mi się zdaje tego też
Jeśli masz jakiś pomysł to napisz o co w tym łazi a ja teraz poszukam tego pliku i za pare godzin napisze czy działa...
P.S.: (2 minuty później Jezyk) Trojanuch yyy znalazłem ten o tóż plik tylko nie kapuje...wszystkie inne są i ich się nie czepia...a czy ten plik był w sound overhould to nie wiem bo kiedyś wypakowywałem pliki gamedata to katalogu z modami i mi takie śmieci zostały w katalogu gamedata także całkowicie ogłupiałem. MMMHHH powiedz warto ryzykować z usunięciem tego pliku ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość