Homoseksualizm

...a raczej wszystko o wszystkim. Debaty na dowolne tematy.

Re: Homoseksualizm

Postprzez DobryStalker w 11 Lip 2013, 18:04

Acha, czyli że ja jak powiem że homoseksualizm jest fee, to źle. Ale jak oni organizują jakieś parady, festyny i inny chłam, to dobrze. Ta grupka odmieńców nie może przyjąć do wiadomości to, że są MNIEJSZOŚCIĄ. A MNIEJSZOSĆ ma zawsze mniej praw niż większość i jest inaczej postrzegana. Oni chcą z siebie zrobić "Wielkie sierotki których świat nie kocha" i panów świata (śmierdzi Adolfem). Jak by tak zrobić dla tej mniejszości państwo odrębne, jestem ciekawy, kto był by taki "tolerancyjny" i odstąpił kawałek swojej granicy, hmm ... ??? :?:
DobryStalker
Kot

Dołączenie: 02 Cze 2013, 13:36
Ostatnio był: 11 Sie 2014, 18:05
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: Akm 74/2
Kozaki: 4

Reklamy Google

Postprzez scigacz1975 w 11 Lip 2013, 18:11

Kiedyś byłem wobec nich tolerancyjny - uważałem że każdy powinien żyć tak jak mu pasuje, oczywiście dopóki to nie szkodzi innym. Ale teraz mam ochotę całą tę bandę popierdoleńców-odmieńców wsadzić do wora i spuścić z prądem. Do gazu ich i tyle.

Za ten post scigacz1975 otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Universal, Gość, Gorianov.
Awatar użytkownika
scigacz1975
Monolit

Dołączenie: 29 Sty 2010, 00:26
Ostatnio był: 29 Mar 2026, 16:28
Miejscowość: Stalowa Wola
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: --
Kozaki: 926

Postprzez T-man w 11 Lip 2013, 18:20

@up- po części masz rację. To odmieńcy i degeneraci. Ale ja nie jestem aż tak radykalny jak Ty- zamiast do gazu to w kaftan i na leczenie, bo homoseksualizm to choroba, nie orientacja.
T-man

Ostatnio był: 01 Sty 1970, 02:00

Postprzez KoweK w 11 Lip 2013, 18:23

scigacz1975 napisał(a):Kiedyś byłem wobec nich tolerancyjny - uważałem że każdy powinien żyć tak jak mu pasuje, oczywiście dopóki to nie szkodzi innym. Ale teraz mam ochotę całą tę bandę popierdoleńców-odmieńców wsadzić do wora i spuścić z prądem. Do gazu ich i tyle.

Ohoho. Ktoś wyraził sprzeciw czemuś, ale jak zwykle muszą znaleźć się jeszcze większe półgłówki, którzy chcą wsadzać innych półgłówków do gazu. Otrząśnij się.
Image
"kowunio jest stalkerem ubranym w sweter ochronny "wschód słońca" szukającym artefaktów w zonie szczecińskiej
legenda głosi, że zdołał ominąć korki i dostać się do centrum - żyły złota"

Wheeljack
Awatar użytkownika
KoweK
Główny Administrator

Dołączenie: 10 Cze 2005, 14:49
Ostatnio był: Dzisiaj, 01:45
Frakcja: Bandyci
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 1496

Postprzez scigacz1975 w 11 Lip 2013, 18:31

Nie jestem półgłówkiem - wypraszam sobie takie indolencje. A opinia o tym by ich dać "do gazu" dojrzewa u mnie pomału, ale stale, już od dłuższego czasu. I post wcześniejszy nie ma tu nic do rzeczy. Kiedy patrzę na idiotyzmy jakie wyczyniają, na coraz większe farmazony jakie wymyślają, to moja cierpliwość zaczyna się kurczyć w coraz większym tempie. A kiedy osiągnie poziom wrzenia to zacznę ich wyrzynać. Bo nie chce mi się w tym chorym, skorumpowanym kraju żyć, a już na pewno nie pod dyktando grupki odmieńców, chcących dyktować światu swoje warunki - już to zresztą kiedyś pisałem - rządy mniejszości źle się kończą dla większości. A do tego chcą doprowadzić. Jak jesteś taki pro-homo to może się z nimi spiknij ;) - podobno to dobry sposób na zatwardzenie :/

Positive Lucjusz.
Awatar użytkownika
scigacz1975
Monolit

Postprzez T-man w 11 Lip 2013, 18:37

@up- to nie jest temat do spiny. Wyraziłeś swoje zdanie, wszyscy je szanujemy ale ktoś może mieć inne i to też trzeba uszanować. A co do wyrzynania i gazu- to bez sensu. Tylko dałbyś tym nowy powód do protestów i płaczu, jacy to oni są dyskryminowani.
T-man

Postprzez KoweK w 11 Lip 2013, 18:40

Półgłówki to dość delikatne określenie dla ludzi, którzy chcą wysyłać innych do gazu tylko dlatego, że wzywają kogoś do bojkotu. Co ci przeszkadza to, że inni wzywają do bojkotu jakiś firm lub czegoś innego? Jakby inni tego nie robili. A, zapomniałem - to "je*ane pedały" więc trzeba pohejtować.

Jakoś nikt cie nie pałuje za odmienne zdanie, więc trochę daleko do życia pod dyktando.

P.S. nigdzie nie napisałem ani nie twierdzę, że jestem pro-homo, ale jak widzę takie teksty frustratów, bo ktoś powiedział "bojkotujcie taki i taki film" to patrzę na to z lekkim przerażeniem.
Image
"kowunio jest stalkerem ubranym w sweter ochronny "wschód słońca" szukającym artefaktów w zonie szczecińskiej

Wheeljack
Awatar użytkownika
KoweK
Główny Administrator

Postprzez scigacz1975 w 11 Lip 2013, 18:49

Moje obie wypowiedzi zawierały bardzo dużo ironii. Nie myślicie chyba, że serio wsadził bym tych ludzi do komory :facepalm: - natomiast doskonale (myślę) odzwierciedlają poziom mojego wku*wienia, na to co LGBT wyczynia. Ja używam słowa homo - nie pedał lesba czy inny :/
Poza tym - jakoś nie przypominam sobie, żebym tu kogoś kiedyś hejtował. I to że tak mówię, to właśnie jest moje prywatne zdanie. Właśnie takie - że przeginają i należy im się za to pała. Tak jak oni mnie i innych, nie pozwalających im sobie wejść na głowę, nazywają homofobami (kto powiedział że się ich boję :o ) - może Tobie to co próbują wprowadzić odpowiada. Ale mnie nie. I to też jest moje prywatne zdanie. I mam prawo o nim głośno powiedzieć.
PS.
P.S. nigdzie nie napisałem ani nie twierdzę, że jestem pro-homo, ale jak widzę takie teksty frustratów, bo ktoś powiedział "bojkotujcie taki i taki film" to patrzę na to z lekkim przerażeniem.

Mnie natomiast dużym przerażeniem napawa patrzenie na takich bardzo poprawnych politycznie, którzy potem płaczą bo się budzą z ręką w nocniku, ale jak trzeba było protestować to byli poprawni, albo zbyt tchórzliwi żeby się sprzeciwić.
Bo ten bojkot i pozostałe zagrywki LGBT nic wspólnego z walką o tolerancję nie mają. Tak samo jak to że LGBT nie było, nie jest i nigdy nie będzie tolerancyjne. Chcesz takim ludziom pozwolić wejść sobie na głowę? No to powodzenia w przyszłym obozie dla nie-homo
Ostatnio edytowany przez scigacz1975 11 Lip 2013, 19:01, edytowano w sumie 3 razy

Positive Tajemniczy.
Awatar użytkownika
scigacz1975
Monolit

Postprzez KoweK w 11 Lip 2013, 18:52

scigacz1975 napisał(a):nazywają homofobami (kto powiedział że się ich boję :o )

fobia:
(1.1) psych. uporczywy, chorobliwy lęk przed różnymi określonymi sytuacjami, zjawiskami lub przedmiotami; zob. też fobia w Wikipedii
(1.2) niechęć, antypatia, uprzedzenie

- - -

Nikt ci nie zabrania wyrażania opinii, ale takie teksty z gazem są poniżej jakiegokolwiek poziomu.
Image

Wheeljack
Awatar użytkownika
KoweK
Główny Administrator

Postprzez scigacz1975 w 11 Lip 2013, 18:56

Kowek - abstrahując od tego, że mój poziom wypowiedzi nigdy nie osiągnie dołu prezentowanego przez co niektórych (szczęśliwie już byłych) userów tego forum - czasem trzeba walnąć z grubej rury żeby ktoś się obudził. Zwłaszcza kiedy temu komuś napominanie zwisa i powiewa.
Awatar użytkownika
scigacz1975
Monolit

Postprzez T-man w 11 Lip 2013, 19:01

@Ścigacz1975- nie musisz "walić z grubej rury" bo i tak wszyscy rozumieją o co Ci chodzi, nawet jeśli nie chcesz nikogo zagazowywać. Dostałeś kozaka za post w którym o tym mówiłeś, ale nie myśl że to popieram - masz wyjaśnienie poniżej. Tak czy inaczej to temat do dyskusji a nie do kłótni.
T-man

Postprzez scigacz1975 w 11 Lip 2013, 19:07

T-man - pomiędzy dosadnym czy dobitnym wyrażeniem swojej postawy a kłótnią jest dość duża różnica. No, chyba że ktoś tego nie rozróżnia. Natomiast co do walenia z grubej rury - patrząc na to co się u nas i w jewropie aktualnie wyczynia, uważam że to właśnie czas walenia z grubej rury. Bo nie chcę się nagle obudzić w socja(ciul wie jakiej) Szwecji czy innej, rządzonej przez porąbanych, poprawnych politycznie lewusów, części tejże jewropy. Moim skromnym zdaniem przyszedł właśnie czas na kontrofensywę wobec ofensywy LGBT i reszty .... biiip biiip #@$%^&* - elementów.

Edit: - Co wcale nie oznacza że teraz odwracam swoją postawę i stanę się totalnie nietolerancyjny. Ale czasem musi parę łbów spaść żeby reszta poszła po rozum do głowy i usiadła na dupie.
Awatar użytkownika
scigacz1975
Monolit

PoprzedniaNastępna

Powróć do Prawie o wszystkim

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości