vandr napisał(a):Coś jest więc nie tak. Nie mam normalnego przejścia, a przy próbie przejścia za bramę po prostu padam trupem.
Nie ma nawet znacznika w PDA o przejściu.
Sorki za mini-odkop ale udało się jakoś to rozwiązać ? Mam identyczną sytuację. Próbuję iść na Dzicz z Baru i po przejściu przez tą metalową zniszczoną bramę padam trupem. Z tą różnicą że słyszę jakiegoś fagasa który drze mordę że "Ty jeścio zdochniesz. Poniał ???" I nie ważne czy wbiegam na pełnym gazie żeby uniknąć strzałów czy się prawie czołgam. Zawsze padam na ryj. Najśmieszniejsze jest to że nie słychać żadnego strzału i nie widzę żadnego przeciwnika. Jak już usłyszę ten krzyk to mogę nawet pruć do tyłu w kierunku baru a i tak padam bez strzału. Bug ? Nie przejdę inaczej na Jantar niż przez Dzicz przecież. Główny quest mam obecnie na etapie przyniesienia Grafowi drugich dokumentów ze śmigłowca, co zrealizowałem. Teraz powinienem mieć (według opisu na ST) atak bandytów na bazę Powinności w Dolinie Mroku który nie nastąpił
Także chodzę sobie robiąc questy poboczne ale ten motyw z przejściem na Dzicz zatrzymał mnie w miejscu.
EDIT: Tak się zastanawiam czy to może stała tam ekipa bandytów pobierająca haracz za przejście na dzicz ? Bo pewnie wytłukłem ich na dzień dobry jak byłem pierwszy raz w Barze i teraz próbuję sobie przejść a skrypt martwych bandytów zabija mnie przy próbie przejścia bez płacenia ?
EDIT 2: Ok poradziłem sam. Nie było mnie w korpusie pokoju (i nie było questu dla Cezara) a bez tego nie otwiera przejścia na Dzicz/Jantar. Ależ trzeba iść dokładnie według opisu
Brak mi dowolności i swobody w kolejności questów. Skręcisz raz w lewo zamiast w prawo i potem błądzisz po Zonie