To cytat z Fallouta, czy Stalkera? A pytam z ciekawości. Bo nie pamiętam go.Quinn napisał(a):Odnośnie kobiet w Zonie:
"Dziewczyna rąbiąca drwa jest bardziej seksownym widokiem, niż niunia kręcąca chudym tyłkiem"
RogueTrooper napisał(a):Jak dla mnie postać kobieca w S.T.AL.L.K.E.R'ze mija się z celem (choćby estetycznym).
Wyobrażacie sobie kobitki biegające w ubłoconych gumowych kombinezonach z Abakanami i chlającymi Kozaki na skrzynki? Jak dla mnie to by wyszły taki "babochłopy" (no wicie jak kobieta ma za dużo męskich hormonów).
Na Stalkerze się wcale nie zawiodłam. Bardzo szczesliwy Wcale mi nie przeszkadza, że mogłoby być więcej frakcji, do których się przyłączamy,
stalkerka napisał(a):Baby chlejące wódę i biegające w gumowych kombinezonach- a dlaczego nie? Kobieta musi - jak to Quinn ujął- kręcić chudym tyłkiem albo stać przy garach?
stalkerka napisał(a):Fakt, programiści zwykle przesadzają tworząc kobiece postacie w grach. Ale w Stalkerze musiałaby to być taka typowa "ruska baba".
Towarzysz Lenin napisał(a):W którą, w którą :?:
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość