W Misery 1.0 nawet jeśli miałem przy sobie jakąś świetna bron, która dodawała Miserka, Szef bandytów traktował ja jak złom...
Chodzi mi o to, ze wymuszenie kupna drogiej Sevy nie daje innym kombinezonom szans wykorzystania w Miserce.
bartibar napisał(a):I jeszcze jedno. Pewnie to dość znany bug ale co tam. W misji od Wujka Jara gdzie idziemy polować na najemników do Kopaczi w wiosce zombie atakują nas bez powodu i trzeba ich wszystkich wystrzelać. Choć z drugiej strony to może nie jest bug a po prostu konsekwencja modyfikacji a life.
A przecie można zaopatrzyć się w hełm ekranowy Sevy , który przecież można tez kupić, chyba nawet u Sowy.
VX is the most toxic nerve agent ever synthesized for which activity has been independently confirmed.[6] The median lethal dose (LD50) for humans is estimated to be about 10 milligrams[7] through skin contact and the LCt50 for inhalation is estimated to be 30–50 mg·min/m³.[7]
swirekster napisał(a):Zwiększając Gammę i jasność ile wlezie i wywalając noktowizor do lamusa.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości