Wojak napisał(a):Co jak co, ale tu trochę powiało ignorancją, bez względu na to, jak Islam byłby nielubiany w europie.
t_man napisał(a):@up. Czemu mówisz że "jest, był i będzie" nienawidzony w Polsce? To nieprawda. Ja na przykład nie nienawidzę Muzułmanów, a i w internecie nie widzę zbyt wiele nienawiści do islamu. To wszystko zachodnia propaganda, USA próbuje nam wmówić że to nasi wrogowie ale tak nie jest.
Islam w Danii. Muzułmanie w radzie osiedlowej znieśli Boże Narodzenie
Decyzja zdominowanej przez muzułmanów rady osiedlowej w duńskim Kokkedal, która zrezygnowała z obchodów Bożego Narodzenia, sprowokowała narodową debatę nad duńskim modelem państwa wielokulturowego - pisze agencja AFP.
vandr napisał(a):t_man napisał(a):@up. Czemu mówisz że "jest, był i będzie" nienawidzony w Polsce? To nieprawda. Ja na przykład nie nienawidzę Muzułmanów, a i w internecie nie widzę zbyt wiele nienawiści do islamu. To wszystko zachodnia propaganda, USA próbuje nam wmówić że to nasi wrogowie ale tak nie jest.
Napisałem przed chwilą długiego posta, ale ręce mi opadły i stwierdziłem, że nie ma sensu podejmować dyskusji...
Zmienisz z Wojakiem zdanie, jak Ci się wpakuje taki turban na chatę i oznajmi:
Ten telewizor wypie*dala, krzyż ze ściany też, Twoją żonę i córkę wyrucham bo mają fajne dupy a potem je ukamienuję za fakt, że dały mi się zgwałcić(tak, była masa wykonanych kar śmierci na muzułmańskich kobietach za to, że padły ofiarą gwałtu).
Ludzie, Wy naprawdę jesteście ślepi czy też strony na które wchodzicie to http://www.miłośćpokójtolerancjamultikulti.pl?
Pierwszy z brzegu(a mam takowych dziesiątki):
Islam w Danii. Muzułmanie w radzie osiedlowej znieśli Boże Narodzenie
Decyzja zdominowanej przez muzułmanów rady osiedlowej w duńskim Kokkedal, która zrezygnowała z obchodów Bożego Narodzenia, sprowokowała narodową debatę nad duńskim modelem państwa wielokulturowego - pisze agencja AFP.
Acha- żeby nie było. Znam osobiście kilku muzułmanów i z całą pewnością nie mogę o nich powiedzieć, że są ludźmi, z którymi chciałbym się zadawać. Zdaję sobie sprawę, że nie każdy przeca jest fanatycznym szmatogłowym, ale proszę was...
t_man napisał(a):Ja też nie bronię islamu, tylko próbuję powiedzieć że nie jest on jednostronie zły.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości