przez eXZab w 24 Mar 2013, 04:21
Mam pytanie, czy jak dołączę do Wolności to mogę od razu przystąpić do ataku na Powinność. U mnie problem polega na tym, że tych żołnierzy z Powinności biegnie w cholerę dużo i choćby nie wiem co bym robił to i tak nie zajmę ich bazy, chyba, że sam bez ich pomocy.
1. Wolność zamiast poruszać się do przodu, to czeka i broni pozycji
2. Czy muszę zawsze mówić do jednego z nich "Czy mogę ci pomóc", wtedy dostaję zadanie poboczne z zajęciem dalszej pozycji, niestety wolność porusza się bardzo wolno, co jest bardzo irytujące.
3. Odparłem z 15 fal żołnierzy i byłem w połowie drogi (mam na myśli mapę z Instytutu Agroprom), 1 raz się zagapiłem i wybito mi całą kompanię.
4. Postanowiłem iść sam (nie liczę ile ich zastrzeliłem, bo było ich naprawdę sporo) i w końcu wyelminowałem wszystkich.
5. Dostałem nagrodę ( egzoszkielet wolności, Sniperke, 15k i jeszcze jakieś śmieci), ale najlepsze jest to, że żołnierze Powinności zrespili się i jest ich tyle samo co wtedy, nadal mam cele zajmij jakieś tam pozycje.
Proszę o wasze opinie na ten temat. Czy wy mieliście podobny schemat zdarzeń i podobne problemy?
-
Za ten post eXZab otrzymał następujące punkty reputacji:
- Woland.