eXZab napisał(a):Dzięki kozak za pomoc. A co do tych pendrivów, to każdego npc wypytałem wielokrotnie i dalej mam 4 ulepszenia do odnalezienia. Powiedz mi, czy jak pendrive jest w schowku, to czy barman powie o tym, czy zdarzają sie też takie w ciemno.
eXZab napisał(a):Dla bandytów znalazłem 3, dodam, że sporo płacą za te pendrivy. Jeżeli chodzi o wolność to wykonałem dla Jara te zadanie w nocy i ostatnie jakie zrobiłem dla wolności, to te z tą fabryką i nie miałem ich już więcej. A skąd bierze się misja i od kogo ją dostanę ( elminacja bandytów chyba na wschód od bazy wolności, bo ja takiej nie miałem). Może przez radio?
eXZab napisał(a):U powinności wszystkich pytałem i nie miałem info o pendrive.
Znalazłem 1 w Kordonie (miejsca ostrzeliwania przez wojsko na zachód, fabularne przejście z Bagien do Kordonu).
2 nie znajdę, bo wilk mi nie dał za misję.
eXZab napisał(a):przygotowałem się do Limańska, przechodzę z Czerwonego Lasu do Limańska, a tu w połowie ładowania wywala mnie do pulpitu
FATAL ERROR
[error]Expression : fatal error
[error]Function : CScriptEngine::lua_error
[error]File : E:\priquel\sources\engine\xrServerEntities\script_engine.cpp
[error]Line : 180
[error]Description : <no expression>
[error]Arguments : LUA error: ....t.a.l.k.e.r. - clear sky\gamedata\scripts\_g.script:975: bad argument #2 to 'format' (string expected, got nil)
Powróć do Pytania i odpowiedzi
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 9 gości