Stalker Rambo napisał(a):Dlaczego sądzicie, że gdy ktoś dostanie pozwolenie to od razu kupi broń wejdzie do pierwszej lepszej szkoły i zacznie tłuc wszystkich dopóki mu się amunicja nie skończy.
3. Nie porównujcie więcej Polski do Ameryki, bo równocześnie możecie porównywać Kongo do Japoni (lub Chin, jak ktoś Japonii nie lubi)
weteran XD napisał(a):Ja oddałem głos na nie bo chyba nie tylko ja nie chcę żeby pojawił się jakiś świr który powystrzela połowe szkoły jak w Ameryce nie dawno było.
3.Czy pistolet kalibru 7.62 jest bardziej niebezpieczny od noża czy ostatnio popularnej wśród kiboli maczety? Chyba nie.
Według mnie broń powinna być ogólnodostępna
starała się o pozwolenie na broń
t_man napisał(a):pistolet kalibru 7.62
Wunderwaffe napisał(a):A czy nożem albo maczetą jesteś w stanie zabić z odległości 20 m? Chyba nie.
Wunderwaffe napisał(a):To w końcu ogólnodostępna czy konieczne pozwolenie?
Stalker Rambo napisał(a):Co nierealnego jest w strzelaniu z 50 letniej "tetetki"?
Pangia napisał(a):Nie musisz nam mówić, że kaliber 7.62 jest groźniejszy niż 9mm, w końcu nabojem o niemalże identycznej średnicy jest zasilany m.in. AK47, SWD i wspomniany Mosin Nagant.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość